Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

56 år er ingen alder Foto: Titleist

23.11 Australia Masters:
56-åring vant – sarping nr 6
Det ble en minneverdig turnering.

Den eldste vinneren gjennom tidene i denne turneringen var et faktum da velspillende Peter Senior vant Australia Masters i helgen. Nå har han vunnet alle de tre store i Australia.

Peter Senior endte på -8 og vant med to slag foran den amerikanske amatøren Bryson DeChambeau. John Senden og Andrew Evans delte også andreplassen.

Mandag 23. november stiller for øvrig Andrew Eveans, som måtte kvalifisere inn i denne turneringen, opp for å kvalifisere inn i den neste store turneringen på Liverpool Golf Club i Sydney som er the Emirates Australian Open.

Adam Scott endte på 5. plass. Han hadde en grusom 77-runde lørdag.

På 6. plass finner vi Richard Green som for ved golfbanen i Skjeberg i Sarpsborg kommune sammen med sin forlovede Marianne Skarpnord. Han avsluttet med 68 slag søndag. Han delte den plassen med 5 andre spillere.

Wade Ormsby, som i likhet med Richard Green, har trenerkontakt med Darren Webster-Clarke på ToppGolf Senteret, kom på slaget bak på en 12. plass. Han hadde søndagens nest beste runde på 66 slag.

Peter senior vant denne turneringen også for 24 år siden også, men det var han bare 42 år gammel.