Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

18.06 Amateur Championship:
Vetle Marøys drøm om Masters røyk torsdag
Det ble et knepent tap.

En uhyre jevn match hvor ingen av spillerne ledet med mer enn ett hull.

Vetle var 1 opp i starten, men etter 9 var ranskmannen 1 op før Vetle svarte på det 10. hullet. All square holdt seg til det 15. hullet hvor Vetle fikk en bogey. Den ledelsen klarte franskmannen å holde helt inn og vant således 1 opp.

Her følger du den 2. runden på torsdag: KLIKK HER

Matchspillet KLIKK HER 1. runde

17.06 Amateur Championship:
Imponerende seier i 1. runde til Vetle Marøy
Vinneren får spille The Masters neste år.

Vetla Marøy har spilt bra i vinter. Nå er han med i The Amateur Cgampionship som spilles på den vanskelige Carnoustie-banen i Skottland.

I den første matchen var Vetle Marøy ille ute å kjøre mot Marcus Kinhult som er nr 3 på verdensrankingen for amatører. Han ledet lenge på Europa Touren i Sverige nylig før han falt av mot slutten av turneringen. Marøy var tre ned og fire å gå etter det 14. hullet hvor Marcus Kinholt fikk en eagle mot sekseren til Marøy i følge scorekortet. På det 15. hullet fikk Vetle birdie og vant hullet. Han hadde tre parer på de tre siste hullene. Her fikk Kinhult tre bogeyer og var ute av dansen. Norske Vetle Marøy gikk videre til andre runde og møter der franske Antoine Rozner som er nr 109 på verdensrankingen. Vetle er nr 566.

Vetle Marøy gikk på par over to runder i kvalet. Hans Motstander i andre runde hadde 10 birdier i kvalet og er trolig en "Hawaii-spiller". Vetle hadde 5 birdier i kvalifiseringen og er nok mer steady i sitt spill. I en match mellom så gode spillere er det ikke lett å spå et utfall. Det blir litt bingo over en 18-hulls runde. Forutsetningene er klare. Den som vinner flest hull på den runden, vinner matchen.