Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

31.08 The Amateur Championship:
Herman Sekne tapte mot en som tapte mot vinneren
Det åpne britiske amatørmesterskapet er avgjort. To nordmenn stilte opp til kavlifiseringen.

Herman Sekne "hadde matchen i lomma" da han var 2 opp med 3 hull igjen å spille. Men han tapte mot den lovende Josh Hill på det 19. hullet. Bittert.

Josh Hill møtte Joe Long i 3. runde. Her ble det et knepent tap på det 18. hullet. Joe Long vant til slutt mesterskapet og får således spille US Open, Masters og The Open neste år.

Her finner du resultater

27.08 The Amateur Championship:
Herman Sekne kom seg videre til matchene
Det er tid for det åpne britiske amatørmesterskapet. To nordmenn stilte opp til kavlifiseringen.

Herman Sekne klarte å kvalifisere seg for matchene. Det var 68 spillere som gikk videre. Michael Alexander Mjaaseth misset med to slag i det dårlige været. Så dårelig var det at det bare ble en runde i kvalifiseringen mot to som var planlagt.

Herman Sekne gikk videre på det siste slaget og spiller torsdag morgen mot Josh Hill, Trump International Dubai kl 8.48. Josh Hill er den yngste spilleren som har kvalifisert seg for to Europa Tour turneringer på rad. En meget lovende spiller med bred erfaring allerede som 16-åring. Han begynte å spille golf da han var to år gammel. Les mer om ham her

The Amateur Championship
I dag er dette mesterskapet en av de største og mest prestisjefylte amatørarturneringene i verden. Det er to runder kvalifiseirng (en runde i år på grunn av dårlig vær) og så matcher med et tablå på 64 spillere pluss de som kom likt på den siste plassen. Vinneren sikrer seg plass i The Open Championship og US Open. Dessuten er det tradisjon for at vinneren blir invitert til å spille i Masters Tournament.