Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Europa Tour'en

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer     Her er DEBATTSIDEN     Annonsering golfaksjer

Challenge Tour'en: (terminliste) Her følger du med på Live scoring på CT

Jan-Are Larsen

01.06 ET:
Jan Are Larsen spurtet bra
Han hadde en 42. plass før siste dag. Etter en flott 66-runde ble det 17. plass til slutt. Alessandro Tadini vant turneringen.

31.05 ET:
Jan Are Larsen nr 32 halvveis
Jan-Are Larsen spilte seg opp lørdag formiddag. Han var 2 under par etter 6 hull. Blir det en plassering i toppen? Marius Thorp misset cutten med 66-71 - Peter Kaensche hadde 71 72. LIVE SCORE

27.05 CT:
Peter Kaensche, Marius Thorp og Jan-Are Larsen er på listen
De skal spille Oceânico Group Pro-Am Challenge, Marriott Worsley Park Hotel & CC, Greater Manchester, England.
Live scoring på CT

25.05 CT:
Peter Kaensche misset cutten etter runder på 74 og 68
Det var +2. Cutten gikk på -2. Dermed ble det ikke noe spill i helgen for Peter. Engelskammen Gary Clark vant med to slag.

20.05 CT:
Peter Kaensche er i Polen denne uken
Da blir det å forsøke å sanke penger til rankingen igjen.

Fra forrige uke:

Marius Thorp var med i Italia denne uken

16.05 CT:
Peter Kaensche og Marius Thorp misset cutten
Et og to slag for mange. Det var drivene til Marius Thorp som ikke stemte denne uken. Jernslagene var bra, men når du ikke har noe bra grunnlag å spille videre fra etter utslagene, blir det vanskelig. Med 72 73 ble det ett slag for mye til å gå videre. Peter Kaensche hadde 73 73 og var to slag fra å gå videre. Resultater finner du her. Live score

14.05 CT:
Peter Kaensche 73 og Marius Thorp 72 på 1. dag
En grei åpning av de to nordmennene. Begge hadde en dobbelbogey på runden. Marius fikk en eagle på hullet etter dobbelbogeyen. Begge hadde tidlig start. Resultater finner du her. Live score

14.05 CT:
Det spilles i Italia med Peter Kaensche og Marius Thorp på plass
Eirik Tage Johansen skulle vært med, men han fikk ikke køllene sine og reiste hjem før turneringen startet.
Piemonte Open, Circolo Golf Torino & Royal Park G&CC, Torino, Italia. Her er hjemmesiden: Klikk her

Fra tidligere:
04.05 CT:
Peter Kaensche var nr 13 før den siste runden
Peter Kaensche spilte bra denne uken og endte på på 14. plass etter 70 70 72 71. Han hadde bare to dobbelbogeyer i turneringen. Det er lite til Peter å være. Det ser ut til at puttingen han har trent mye på i det siste har gitt resultater. Etter fire runder hadde han 22 birdier. Han endte opp 5 under par. Vinneren Michael Hoey var 12 under par. Peter har nå spilt inn 4.000 euro og ligger på 68. plass på rankingen. Han fikk 2.400 euro denne uken. Her er LIVE SCORE