Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

21.01 CaddieCard og Tutta:
Skal dette verktøyet hjelpe Suzann Pettersen?

Fra Caddie Corporation har vi fått denne pressemldingen:

Caddie Corporation AS, det norske softwareselskapet som utvikler mobile og interaktive produkter og tjenester rettet mot golfmarkedet, innehaver av verdens første patenterte elektroniske scorekort for golf, har inngått en samarbeidsavtale med Suzann Pettersen og hennes team om bruk av CaddieCards softwareprodukter på LPGA Tour’en i USA i 2004.

Team Suzann vil benytte CaddieCard til å registrere hvert slag hun gjør under LPGA turneringene. Produktet registrerer ikke bare parametere som ballposisjon, køllevalg, type slag og resultatet av slaget/hvor ballen landet, men også hva som var Suzanns intensjoner med slaget.


Statistikkverktøyet

Ved å registrere både intensjoner og avvik ved hvert slag, får Team Suzann for første gang et statistisk underlagsmateriale som er basert på detaljerte fakta. Statistikkene visualiseres på CaddieCards unike bildestatistikker, som igjen legger grunnlaget for detaljerte analyser av hvor man skal fokusere treningen.

Alle data vil være tilgjengelig for Suzanns trener, Simon Holmes, via Internett, noe som gjør at han kan diskutere alle detaljer ved Suzanns slag, selv om han ikke har vært tilstede på turneringene.

Produktene er utviklet i samarbeide med den samme Simon Holmes, som tidligere har trent golf nestorer som Seve Ballesteros og Nick Faldo.

Suzann Pettersen sier: ”Det stilles stadig høyere krav for å kunne hevde seg i internasjonal toppgolf. CaddieCard vil gi treneren min, Simon, en bedre mulighet til å analysere mitt spill og spisse treningen. Det er også en stor fordel at vi kan diskutere detaljer i spillet mitt under en turnering, selv om han ikke er fysisk tilstede.”

Dette sier Simon Holmes: ”Golf er kanskje verdens vanskeligste idrett. Samtidig har detaljerte studier og tilnærmet vitenskapelige analyser av spill og prestasjon i golf vært nærmest fraværende. CaddieCard vil over tid gi oss svar på viktige detaljer ved Suzanns spill som kan bidra til å hjelpe Suzann inn i den ypperste verdenseliten i golf.”

Dette sier Knut Rosness, daglig Leder i Caddie Corporation AS: ”Vi er stolte over at Team Suzann vil benytte CaddieCard. Vi har arbeidet hardt sammen med Simon Holmes over en lengre periode for å tilrettelegge vårt topp-produkt for elitespillere. Hvis vi kan være en bidragsyter til at Suzann når sine ambisiøse mål, vil også våre målsettinger med dette produktet være oppnådd.”

Golfsiden kjenner ikke til det økonomiske rundt samarbeidet.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no