Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tore Sviland ble nr 2 i fjor i Ungarn. Bildet viser en meget fornøyd Stavanger-spiller i klubbhuset på Pannonia Golfklubb rett etter at andreplassen var et faktum. Foto: A. Ramnefjell

11.06 EM Senior, Pula, Mallorca:
Litt nedtur siste dag på Pula
EM individuelt startet torsdag og ble ferdig lørdag.

Tore Sviland avsluttet svakt med en 82-runde med 44 slag på de siste 9 hullene. Han falt ned til en 39. plass.

Ola Hjorth hadde også 82 slag og endte på en 50. plass. De to andre misset cutten. Se lenger ned på siden.

Adrian Morrow, Irland, vant med ett slag foran fjorårsvinneren Clive Jones England.

Score fra Golfbox: KLIKK HER

Score herrer fra hjemmesiden: KLIKK HER

Score damer: KLIKK FOR DAMER på linkene over

10.06 EM Senior, Pula, Mallorca:
To norske klarte cutten
EM individuelt startet torsdag. Fire nordmenn var i aksjon.

Tore Sviland hadde 78 slag fredag og falt 11 plasser til 22. plass.

Ola Hjorth fikk 81 og klarte cutten på siste slaget etter 78 på den første runden på den vanskelige banen.

Tom Kristensen og Gustav Vik misset cutten.

Tore sviland med grei start i EM
EM individuelt startet torsdag. Blandet kost av de fire nordmennene som er med.

Tore Sviland med 75 lå på en 11. plass på en litt tricky bane.

De tre andre nordmennene, Ola Hjort, Gustav Vik og Tom Christensen hadde 78, 84 og 86 den første dagen. Det ga plasseringen 35, 79 og 87.

Irske Adrean Morrow, som ikke gjør stort annet enn å spille golf, leder på 69 (-3) foran fjorårsvinneren Clive Jones, England.

Turneringen spilles på Pula-banen på Mallorca som hadde Europa Touren i 2012. European Senior Tour spilte også der i 2012. En rekke andre store turneringer har vært spilt på denne banen opp gjennom årene.

Jose Maria Olazabal redesignet banen i 2004 etter at den ble åpnet i 1995. På 14 av hullene kan man se greenen fra tee-stedet. På de fire resterende hullene ser man greenen på andreslaget.

09.06 EM Senior, Pula, Mallorca:
EM går over tre dager
EM individuelt startet torsdag. Fire nordmenn er i aksjon.

Tidlig på dagen var Tore Sviland inne med en runde på 75. Han lå med det på 8. plass like før formiddagsspillerne var kommet inn.

De tre andre nordmennene, Ola Hjort, Tom Christensen og Gustav Vik startet sent på den første dagen.

Turneringen spilles på Pula-banen på Mallorca som tidligere har hatt Europa Touren på besøk.