Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


13.07
Fantastiske svensker
Den svenske modellen fungerer bra. I toppen over hele linjen. 

Det foregår 4 europeiske mesterskap i yngre klasser. 

1)
I Polen kjemper juniorene opp til 21 år om tittelen. Her spiller lørdag Sverige spiller i finalen mot England lørdag etter at de slo Spania i semifinalen. Svenskene satte stor pris på at nordmennene var med ute på banen og heiet på dem etter at de slo Nederland tidligere på dagen. Norge spiller mot Italia om 13. plassen lørdag. 

2)
De yngre guttene spiller på Island. Her knuste Sverige Frankrike med 6-1 fredag og vil trolig vinne finalen lørdag mot Spania. Norge er ikke med. 

3)
De svenske juniorjentene tapte semifinalen mot Spania som har meget gode damer også på Europa Tour'en. Spania har hatt sterke lag på damesiden i lang tid. Sverige møter Skottland i bronsefinalen. Norge er ikke med i Moskva. 

4)
I Torino skal de svenske jentene i yngste klasse også spille finale lørdag. Østerrike hadde ingen ting å hente i semifinalen. Resultat 4-1. Nå venter et sterkt spansk lag i finalen. Norge er ikke med. Svenskene har "norske" Caroline Westrup på laget. Hun er datter av den tidligere norske landslagssjefen Charlie Westrup som nå arbeider på Golfsenteret i Oslo. Han vet også at det bare er hardt arbeid som hjelper for å bli god i golf.

5) 
Fredrik Jacobson leder suverent etter to runder i Skottland. Henrik Bjørnstad klarte cutten på siste slaget. Jesper Parnevik er svensk.

6) 
De svenske jentene hevder seg meget bra i USA. Annika Sörenstam er best i verden. Denne uken er Maria Hjorth best av de svenske etter halvspilt turnering i USA. 

Vi får håpe at den svenske dominansen i alle klasser smitter over på Norge i tiden som kommer. Svenskene viser at det utelukkende er hardt arbeid som gjelder for å bli skikkelig god i golf. Jfr. Golfsidens intervju med Peter Svallin


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no