Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Paradokset
Hvis Erlend Wiik, mot vår formodning, klarer å slå sin tidligere arbeidsgiver konkurs 19.12.01, slår han paradoksalt nok samtidig bena under sine skyhøye erstatningskrav. 

Tidligere daglig leder i PGA Norge, Erlend Wiik, møter 19.12 opp i Oslo Tinghus og skal forsøke å slå PGA Norge konkurs. Klarer han det, slår han samtidig bena under sine erstatningskrav mot PGA. Disse har han foreløpig selv anslått til 4,75 millioner kroner, men som han har lovet skal bli enda større. Hvis PGA blir slått konkurs, vil Erlend Wiiks krav være blant de bakerste i køen når penger skal deles ut. Se egen artikkel

Det kan virke som om Erlend Wiik bruker samme taktikk i næringslivet som på golfbanen. Han slugger til med den største kølla uten å ta hensyn til konsekvensene. På golfbanen virker det som om han er mest opptatt av å slå hardt og langt. Verbalt legger han aldri skjul på det.

Denne taktikken er, for de fleste golfspillere, ikke holdbar i det lange løp. Også ellers i livet kan litt bedre taktiske disposisjoner være å foretrekke. Dette ser det ut til at Erlend Wiik ikke forstår.

Det står for oss som et paradoks at sluggeren Erlend Wiik legger opp sin taktikk som han gjør - både på golfbanen og i denne saken.

Se også dette hvor Erlend Wiik har kommentarer til saken.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no