Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

VELKOMMEN

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Kristoffer Ventura spiller finale i det franske guttemesterskapet mandag - over 36 hull.

25.04 Franske åpne for amatører:
Ventura vant hele greia! Fransk mester lar seg høre!
Kristoffer Ventura hadde et godt grep om det hele i en temmelig jevn finale.

Han tapte det første hullet, men vant to av de neste tre. Så car de all square fram til det 14. hullet. Da vant Ventura 15 og 16 og var 2 opp til lunsj.

Han var tre opp etter 19 hull. Så så det ut til å rakne for Ventura. Han tapte 4 av de neste 7 hullene og var plutselig 1 ned! Da er det meget sterkt å komme tilbake. Husk at match spill har kanskje enda mer med psyke å gjøre enn slagspill når man nærmer seg slutten mann til mann.

Han vant det 27., 28. og 30 hullet for å bli 2 opp igjen. Så vant han det 31. (banens 13. hull for å bli 3 opp. Da var grepet festet for alvor. Franskmannen klarte bare å dele de tre neste hullene, men da var det bare to hull igjen. Kristoffer Ventura vant således 3/2. En stor seier til en ung og lovbende spiller! Graturlerer!
Finale med bilder

24.04 Franske åpne for amatører:
Bra av Ventura - vant semifinalen søndag ettermiddag
Norges to lag kom på delt 2. plass i det franske åpne guttemesterskapet som ble spilt i forbindelse med kvalifiseringen til selve mesterskapet. De var 7 slag bak Tyskland. Anette Lucia Lyche spilte også kvartfinale (under 18) søndag.

Men det er Kristoffer Ventura som er det største lyspunktet på den gamle, erverdige St. Cloud banen i Paris denne påsken. I semifinalen slo han tyskeren Still og møter den franske hjemmespilleren Alexandre Babaud i finalen over 36 hull mandag.

Bra av Ventura - vant kvartfinalen søndag formiddag
Kristoffer Ventura vant sin kvartfinale søndag formiddag og spiller semifinale søndag ettermiddag.

Anette Lucia Lyche spilte også kvartfinale (under 18) søndag formiddag, men tapte 3/2 mot tyske Karolin Lampert.

Franske Golfforbundets sider om mesterskapet

Bra av Ventura
Norges to lag kom på delt 2. plass i det franske åpne guttemesterskapet. De var 7 slag bak Tyskland.

I det individuelle matck-spillet har Kristoffer Ventura gjort det bra. Han var ranket 17 etter kvalifiseringen og vant 1 opp i 1/16 finalen og 3/1 i 1/8 finalen. Søndag møter han tyske Stefan still i kvartfinalen.

Kristian KROG JOHANNESSEN og Mikkelsen tapte i første runde. Vetle Marøy tapte i andre runde.

Blant jentene spiller Anette Lucia Lyche kvartfinale i klassen under 18 år. Hun er seedet som nr 2 etter kvalifiseringen. Ingen av de andre norske jentene gikk videre til match-spillet.