Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side     Tilbake til Golftips 

UKENS TIPS (Uke 12/08):
Ikke vær redd for forandringer!
Tiger Woods har endret svingen sin opptil flere ganger de siste årene - med stort hell. Hans sving er i stadig utvikling. Det bør din sving også være. Husk at etter en del år med golf vil kroppen din endre seg. Da kreves det kanskje en annen teknikk også.

Det blir hevdet at Seve Ballesteros er en spiller som ikke vil innse at han ikke er 17 år lenger. I en alder av 50 år er han ikke like myk lenger. Dermed gå svingen og slagene hans åt skogen, som svensken sier. Det har ført til at Ballesteros har valgt å legge køllene på hylla i en alt for ung alder. Han har for øvrig heller ikke passet særlig godt på ryggen sin. Den er dårlig bl. a. som følge av at han forsøker en teknikk som er for yngre og smidigere kropper. Tiger har her allerede tatt dette grepet og gjort noe med det.

I det siste har spillere som Retief Goosen gjennomført store endringer. Det har Vijay Singh og Jim Furyk også gjort.

Retief Goosen har gjort mye arbeid med sin svinginstruktør etter en lang periode over et par år hvor slagene hans ikke har vært bra. Jim Furyk har skiftet putter fra en vanlig face balanced putter til en putter hvor skaftet er festen til hælen av kølla. Mest dramatisk har det vært for Vijay Singh som var på full fart nedover på rankinglistene. Nå svinger han mer oppreist og har fått køller som er hele tre grader mer upright enn tidligere. Ikke bare det. Nå har han igjen gått tilbake til sin mageputter etter å ha spilt med en tradisjonell putter i lengre tid.

Vårsjekken
Gå til din pro for en vårsjekk og finn ut om du trenger en svingoverhaling, utstyrsoverhaling eller bare en verbal overhaling fordi du er et stabeis som ikke tør å gjøre en eneste forandring med din golf!

Lykke til!

Mange flere golftips:
Tilbake til Golftips
 
Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!

KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
Søk på GOLFSIDEN Les mer

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72