Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 3 - 2006
Når du er den dårligste
Hvis du er nybegynner, er det svært ofte at du spiller med folk som er bedre - ofte mye bedre - enn deg. Hva gjør du når du er den dårligste spilleren i selskapet?

Det er ikke alltid en lett situasjon.

Hvis du sinker spillet, er det ikke bra. Når du med stormskritt nærmer deg 10 slag på et hull, bør du plukke opp ballen og konsentrere deg om å gjøre det bedre på det neste hullet.

Hvis du slår rett ut i roughen eller skogen, hvilket du sannsynligvis ofte gjør som nybegynner, kan du si til de andre at de skal spille videre og at du selv tar en rask titt etter ballen. Da vil de bli fornøyde og de vil trolig spille med deg en annen gang også. Hullet kan gjerne strykes hvis du ikke finner ballen etter kort tids leting.

Du bør ikke klage over ditt svake spill. Det irriterer de andre unødig. Og for all del ikke fortell hvor godt du har spilt tidligere dersom du skulle spille dårlig nå. Det viktigste er å holde farten oppe. De andre er fullstendig uinteresserte i å høre om din gode runde i forrige uke når du nå spiller som et øsekar.

Du trenger heller ikke å analysere og beskrive din egen sving overfor de andre. Dine medspillere klarer seg godt uten dette og vil helst ikke kaste bort sin tid på slikt.

Du bør heller ikke be om tips. Hvis du får tilbud om tips slik at du kan forbedre deg, kan du ta i mot, men hold resultatet for deg selv. I turnering er det ikke love med tips spillerne i mellom, men under en hyggelig runde er det selvsagt annerledes.

Det kan være lurt å spille med likesinnede eller noen som er bare litt bedre enn deg. Ofte er det slik at du bare blir deprimert når du spiller med folk som bruke 20 slag mindre enn deg. 

I neste uke kommer tips om "Når du er den beste". Følg med!

De to tipsene er inspirert av Gary McCords bok Golf for Dummies (IDG Books)

Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 Søk på GOLFSIDEN Les mer

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72