Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 6 - 2007
Oppvarming

Mange golfspillere går rett ut på banen og begynner å spille uten noen forberedelser. Da er gjerne de fire-fem første hullene ødelagt - og runden med dette.

Tøyninger av muskler og sener er viktig. På vinterstid kan det lønne seg å melde seg å trimpartier og/eller styrketrening for å holde kroppen i form. Ta med deg tøynings- og oppvarmingsøvelser ut på golfbanen når våren kommer. Det er mulig å lage seg et lite oppvarmingsprogram som du kan utføre i garderoben eller hjemme før du drar ut til banen.

Du kan bruke en kølle som oppvarmingsredskap til å tøye muskler i armer og skuldre.

Fine gymnastikkøvelser er noen få armhevninger - helst på fingerspissene hvis du klarer. Noen situps er bra. Bøy deg framover og til siden med strake bein og strekk ut. Legg deg på magen og hev overkropp og bena dine enten samtidig eller at du ruller fram og tilbake som en god gammeldags vugge.

Du har sikkert en del andre øvelser som passer for deg. Velg deg ut det som passer. Det tar bare et par minutter å utføre dem. Lag deg ditt eget lille program hvor du i hvert fall går gjennom armer, ben, mage og rygg.

Men gjør det! Da har du de beste forutsetninger til å spille en god runde. Med til oppvarmingen hører selvsagt noen slag på treningsfeltet og litt pitching og putting.

Lykke til!
 
Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
Søk på GOLFSIDEN Les mer

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72