Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 12 - 2007
Ryggen mot målet

I begynnelsen av en sesong er det viktig å konsentrere seg om de grunnleggende tingene. For å få et godt slag er det viktig at oppvridningen er god nok. Baksvingen skal være slik at ryggtavla peker mot målet på toppen av baksvingen. Dette blir vanskeligere med økende alder. Derfor er det viktig å drive med tøyningsøvelser. Oppvarming og tøyninger er viktig for et godt resultat.

Klarer du å få en full oppvridning slik at ryggen peker mot målet på toppen av svingen, har du gode muligheter til å få til et godt slag. Men husk at en fin rytme og god balanse også hører med i en god sving.

På trange baner med smale fairwayer er det lett å bli litt "trang i skjæret" og "glemme" den viktige oppvridningen. Husk å få vekten over på høyre side i baksvingen. I ditt forsøk på en full oppvridning må du ikke gå i den fella å strekke ut høyre kne. Her skal det være litt fleks.

Dette tipset resulterer i både lengre og rettere slag - hvis du får det til og hvis du ikke allerede gjør det riktig. I det siste tilfellet har du jo ikke noe å lære - i hvert fall ikke av dette tipset.
Lykke til!
 
Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
Søk på GOLFSIDEN Les mer

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72