Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side 

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 22 - 2005
Low and Slow


Rytmen er alfa og omega i golf. De fleste klarer ikke å ta seg tilstrekkelig med tid i svingen slik at alle ”delene” i kroppen får tid til å arbeide sammen og synkronisert. Her er et tips som har hjulpet mange opp gjennom årene.

Det er den kunnskapsrike og gode golftrener Stephen Newey på Oslo Golfklubb som har satt navn på overskriften for Golfsiden denne uken. Ingen dårlig idé å ta timer hos ham! (Mob 920 23 450)

Det hele går ut på at du starter baksvingen meget sakte og er bevisst på det under hele utførelsen av slaget ditt. Slow står for sakte og Low står for at du skal passe på å trekke køllehodet langs bakken i baksvingen. Dermed får du fin vidde i svingen og PLASS til å utføre de bevegelsene du har til hensikt å utføre i den korte tiden det tar for å gjennomføre et golfslag. Et viktig resultat av dette er at du nå klarer å få til en fin finnish på svingen din i gjennomsvingen ved at du også (som regel) får forsinket selve tilslaget slik at det kommer på riktig tidspunkt i svingen.

Vi har vært inne på en del av dette i flere Ukens Tips tidligere, men denne gangen er det sagt på en annen måte. Dessuten er det ofte godt med en oppfriskende repetisjon! Slik som før eksamen!

Lykke til!

Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 Søk på GOLFSIDEN Les mer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no