Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

 Tilbake til Golftips

UKENS TIPS
(Uke 22/09):
 

Putting igjen

Putting er, som nevnt mange ganger, den viktigste og vanskeligste delen av spillet når man VIRKELIG ønsker seg lavere scorer. Dette tipset er blant annet inspirert av en artikkel i Golf Digest fra 2005. I gamle dager var greenene mye tregere. Da var det vanlig å bruke håndleddene, vristene for å få ballen frem til hullet. I dag er dette historie. Arnold Palmer var en typisk vrist-putter. Med vrist-putting er det vanskelig å få kontroll over lengden og dermed får man mange tre-putter. Ved å bruke armer og skuldre - ikke håndleddene - kan du opparbeide deg en effektiv teknikk, "but avoid making a straight-through motion. The putting stroke should be on a slight inside-to-inside arc, ande the putterface should stay square to the arc. The only time the putterhead is square to the target is at impact.

Jeg har selv tidligere arbeidet hardt med en bevegelse rett tilbake og rett frem med putterhodet square mot målet hele tiden. Dette er alt for vanskelig å lære seg for vanlige golfspillere. Da jeg ikke spilte så aktivt lenger, førte det til at jeg fikk YIPS. Nå har jeg fulgt ovennevnte råd, også etter samtaler med Darren Webster-Clarke på Innesvingen. Han er en meget god putting-instruktør også.

Sist jeg så ham instruere i putting var like før en turnering på Europa Tour'en i Nederland i begynnelsen av juni. Marianne Skarpnords putting virket stabil. Kan det bli en ny topplassering? Hun brukte denne teknikken og hadde øynene litt innenfor den loddrette linjen opp fra ballen. Dette har også fungert meget godt for meg - i hvert fall i perioder.  


Lykke til!

Mange flere golftips:
Tilbake til Golftips
 
Asbjørn Ramnefjell
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com