Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev
tilbake til første side

Tilbake til Golftips


Ukens tips uke 31 - 2003

Regnet er din venn

Vi har vært inne på det før. Regn er ingen hindring for gode spillere som forbereder seg godt. Du slår de fleste av dine konkurrenter hvis du følger disse rådene. Noen av dem er gitt her før, men folk trenger repetisjon.

Først og fremst: bruk paraply!

Hele tiden. Bare legge den fra deg de 10-15 sekundene du bruker på å slå et slag! Da tørker du opp via kroppsvarmen innen du skal slå neste slag. Slå sammen paraplyen hver gang hvis det blåser. Da slipper du å bruke halve dagen på å løpe etter en paraply på avveie.

Bruk skikkelige sko. Stell skoene som du har lært deg da du var liten. Pass på at de ikke trekker vann.

Bruk regn-cover på BAGEN!

Ta med et håndkle under paraplyen til å tørke hendene. Et annet til å tørke køllene og andre ting som skal tørkes hvis du ikke klarer å holde tingene tørre. Skaftene er tørre når du holder dem unna regnet via bag-trekket og paraplyen og håndkleet.

Hvis du ikke klarer å holde deg og ditt utstyr tørt etter disse rådene, kan du være sikker på at det har regnet så mye at banen er stengt.

Det skjedde meg sist jeg var nesten på kanten å bli våt på golfbanen. Den gangen vi vi spesialtillatelse til å avslutte de siste to timene i klubbmesterskapet, selv om banen ble stengt og alle jaget av banen. Jeg vant matchen på det 37. hullet. Da byttet jeg håndklær etter 27 hull. Om det regnet? JAAAAA!


Tilbake til Golftips
 
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navntilbake til Leserbrev

 
 
Annonser