Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side 

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 45 - 2004
Planlegg hvert enkelt hull
Du skal ikke stille deg opp på 1. tee med en driver og bare dræle i vei.

Du skal ha en plan med hva du gjør. På din egen hjemmebane bør du bestemme deg for hvordan du skal spille de enkelte hullene. På andre baner er dette enda mer viktig fordi her har du ikke fått erfare hvilke farer som lurer.

Spill innenfor din egen ferdighetssone. Ta ikke for store risker. Har du et slag eller to på hulle (Stableford), bruk dem fornuftig. Det er nødvendigvis ikke noe vits i å forsøke å spille seg inn på greenen på det første slaget på par 3 hullene hvis du har dobbeltslag på hullet. Tilsvarende på andreslaget på par 4 hull etc. Spill deg kort av vannet eller bunkeren eller bort fra truende banegrenser, deretter en lett pitch inn og en eller to putter. Høyhandicapper får da tre eller fire poeng poeng på hullet i stedet for å slå med driveren eller an annen kølle du helle rikke behersker, til et sted hvor du til slutt bare må plukke opp ballen og skrive en strek på scorekortet.

Gå gjennom hvert enkelt hull og se hvilket resultat som normalt ligger innenfor ditt ferdighetsnivå. Gå så på banen og spill strengt etter den oppsatte planen. Da blir resultatet på sikt mye bedre.

Er du i tvil om dine egne ferdigheter, bør du ikke nøle med å spørre en venn. Da får du sikkert høre noen nyttige sannheter.
I hvert fall hvis vedkommende er ærlig. 
 
Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDENs nye debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no