Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

UKENS TIPS

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

UKENS TIPS

Tilbake til første side

Tilbake til Golftips

Ukens tips uke 45 - 2006
Belly pøtter og Stewart Cink

Etter sesongen 2002 fant Stewart Cink ut at han var misfornøyd med pøttingen sin. Når hans velspillende trener hadde begynt å bruke denne type pøtter, begynte Cink å tenke. Treneren var nemlig tidligere meget god med sin tradisjonelle, korte pøtter.

Stewart Cink trente i fire timer med belly-pøtteren - eller magepøtteren. Deretter tok han den med seg ut i turnering. På det første hullet senket han en tre meters pøtt for par. Tilliten var etablert. Etter bare fire timers trening!

Poenget, i følge Stewart Cink, var at han hadde fått problemer med gjennomsvingen i pøtting stroke'et sitt. Det var mye lettere å få dette til med magepøtteren.

I det siste har han forsøkt en vanlig pøtter igjen, men han forsøker hele tiden å ta med seg den lettkjøpte følelsen han får ved bruk av den lange pøtteren.

Kanskje verdt å forsøke for deg? Svært mange har GIPS i pøtting, men de tør ikke innrømme det. Andre har en meget dårlig pøttebevegelse. Da kan det hjelpe med en lengre pøtter hvor du får den etterlengtede pendelbevegelsen nesten gratis.

Men husk. Tre prøvesvinger er ikke nok. Stewart Cink trente hardt i fire timer. Det er ikke mye sett i en større sammenheng - i hvert fall ikke når vi tar det gode resultatet med i betraktningen.

Så lenge har du aldri stått på en pøtting green.

Kanskje verdt et forsøk?

Asbjørn Ramnefjell

GOLFSIDEN har egen debattside. Her kan du stille spørsmål og debattere! Still gjerne spørsmål til meg. Jeg svarer så snart jeg ser spørsmålet ditt ute på nettet!
- KLIKK HER for den nye debattsiden
Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!

Asbjørn Ramnefjell


Tilbake til Golftips

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 Søk på GOLFSIDEN Les mer

ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72