Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev
tilbake til første side

Tilbake til Golftips


Ukens tips uke 46 - 2003

Innendørstreningen
Nå i vintermørket er det lurt å trene innendørs.

Du trenger ikke ha en egen hall. I en hall bør du satse mye på nærspillet. Ikke nøl med å bruke en pro til å gi deg en god sving og en god bevegelse - gjerne en time i uken samtidig som du trener mye på egen hånd. Bruk gjerne simulator. Disse blir bare bedre og bedre.

Hjemme på teppet kan du trene både pitch og putt. Sett opp et mål på et dertil egnet teppe - se opp for vevingen og dennes retning. Ballen blir dratt i vevingens retning. Trolig er det best å putte MED det "glatte" på teppet.

Det kan også være smart å prøvesvinge ute i snøen. Hvis du klarer å lage et fint spor i snøen, er du på god vei. Hva menes med dette? Jo - ta en prøvesving med f.eks. et 7'er jern og ta "torv" det vil si snø. Så flytter du deg et kølleblad frem og slår et nytt slag. Klarer du å lage et likt spor som det første, er du godt i gang. Fortsett til du klarer å lage et fint trau eller fat slik du gjorde på sløyden med hoggjern i skoletiden.

Lykke til!

Asbjørn Ramnefjell

Tilbake til Golftips
 
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navntilbake til Leserbrev

 
 
Annonser
Golfnyheter på mail? Eller andre beskjeder eller spørsmål om teknikk, regler m.m.? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no