Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

03.09
Tigers innflytelse på golfen er enorm i følge Ian Woosnam
Da Ian Woosnam, stortalentet Trevor Immelman (nr. 10 i Tyskland sist helg), Tony Johnstone og Ronan Rafferty var på Conons arrangement på Miklagard mandag, fortalte Ian Woosnam at Tiger Woods hadde løftet golfspillet opp på et høyere nivå. Det gjeldt alt fra trening og ernæring til psykologi. Han sa også at de unge nå slår så langt - ikke minst takket være den nye teknologien at de litt eldre hadde vanskeligheter med å henge med. Tiger Woods har med sin måte å trene og spille golf på både fått opp interessen for spillet samtidig som han har utviklet det på en imponerende måte.

Ian Woosnam la ikke skjul på at han så frem til å konkurrere med "likesinnede" på sin egen alder. Han regner med at den nye aldersgrensen på European Senior Tour på 47 år ville være meget positiv. Om de følger opp i USA hvor grensen er 50 år, er usikkert. 

Amatørene i Norge må imidlertid vente far de legger amatørkøllene på hylla i 25-30 års alderen til de er 55 år (damer 50) før de igjen kan konkurrere på like fot med jevnaldrende. i Norge har vi én turnering i året fra 35 år og oppover. Bortsett fra denne turneringen må de altså vente i rundt 30 år for å komme opp i Old Boys klassen. I Sverige er det flere turneringer for de over 35, 45, 55 etc. Norge kommer sikkert etter her også - om en del år.

I mellomtiden får ni nyte Ian Woosnam, Nick Faldo og andre når de får en "ny vår" når de er 47 år gamle.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no