Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Hull nr 9 er et spennende par 3 hull med vann foran greenen.

24.04 Lommedalen GK:
Supert sted å begynne med golf
Golfsiden spilte nihullsbanen i Lommedalen rett etter åpningen. Det var en hyggelig opplevelse.

For tiden har Lommedalen GK kanskje de beste greenene å putte på. Det er kunstgress og puttene ruller jevnt og fint og raskt.

Ryktene har gått om at greenene er harde slik at ballen ikke stopper på innspillene. Styreleder Lars Hjorth forteller at de sander greenene slik at dette problemet ikke er så stort som det var tidligere. Det virket som om det stemte selv om greentreff var litt mangelvare denne dagen for en årsdebuterende medarbeider.

Lars Hjorth forteller at dette er en bane som passer godt for nybegynnere. Det er en sannhet uten modifkasjoner. Dette må være et ypperlig sted å bli bitt av golfbasillen.

Layouten på hullene var bra. Det er ulike utslagsplasser for første ni og siste ni på den 4211 meter lange banen fra gul tee. 3611 meter fra rød tee. Par er 67.

Driving rangen er også bra. Åpen og fin.

Det koster bare kr 1.750 å være medlem et år med fritt spill. Juniorer betaler bare 200 kroner for et år. Det er en temmelig billig inngangsbillett til en aktivitet som varer livet ut.

Noen stor mesterskapsbane er ikke Lommedalen GK. Men det er heller ikke meningen.

Men for et sted å komme i gang med golf! Ikke bare det. Svært mange vil ha stor glede av å ta vare på sin golfinteresse ved å høre til dette anlegget. Ikke langt unna ligger Bærum GK som er en mye lengre bane. Det er heller ikke langt til Haga GK.

Trening
Lommedalen GK har en stor driving range med 30 utslagsmatter, hvorav 5 under tak. Rangen heller svakt oppover nesten 250 meter. Ved siden av er det plassert en bunker som gjør det mulig å slå bunkerslag i full lengde ut over rangen.

​Anlegget har et stort nærspillområde med 2 greener, hvor man i tillegg til å trene put og chip kan trene innspill opp mot 100 meter.

Lars Hjorth kan fortelle om en meget stor vekst i medlemsmassen det siste året. Han legger vekt på at det skal være et koselig sted å være. Det så ut til å være tilfelle den dagen Golfsiden var på besøk.

Denne skribent/golfspiller forlot anlegget med et smil om munnen og meget fornøyd.    

Her er link til hjemmesiden Lommedalen GKDebattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon