Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

25.03 Internasjonale fordeler for Miklagard-medlemmer:
Stor interesse allerede
Fulltegnet reise i oktober.

Norske golfspillere er i ferd med å modnes og ønsker seg dermed bedre baner og bedre spillemuligheter. Det er ennå langt frem til utviklingsnivået i andre land, men vi er på vei.

Miklagard har innledet et samarbeid med andre kvalitetsbaner. Les mer om dette her:
Les mer

Dette er tydeligvis populært og bidratt til at at en reise til den lekre banen PGA de Catalunya i Spania raskt ble fulltegnet. Sportsjef Thor Hellenæs sier til Golfsiden at interessen var overveldende. - Opprinnelig var det 12 plasser, men dette klarte vi å utvide til 22 plasser umiddelbart etter at vi fikk rundt 50 henvendelser i løpet av to dager, uttaler Hellenæs. Han legger til: - Mange av våre medlemmer reiser også på egenhånd til til andre samarbeidsbaner som for eksempel Fleesensee i Tyskland. Våre medlemmer rapporterer om at de får svært god service når de besøker samarbeidsbanene. Denne service'en skal vi også selvfølgelig gi tilbake når medlemmer fra de andre banene besøker Miklagard.

Dette sakset vi fra en utsendelse til medlemmene:

Golftur
Administrasjonen fikk en overveldende respons på golfturen til PGA de Catalunya i oktober. Turen er nå fullsatt og maks antall plasser ble økt fra 12 stk til 22 stk. Pga denne responsen arbeides det nå med å arrangere en tur til Quinta do Lago i Portugal i månedsskifte november/desember. Så snart prisene er klare vil dette tilbudet sendes til alle medlemmer.

Quinta do Lago og PGA de Catalunya er begge medlemmer av PGA European Tour Courses. Vi ønsker å benytte disse anleggene mest mulig med de fordelene vi har av vårt medlemskap i denne grupperingen. Tilbakemeldinger fra medlemsturen i februar til Quinta do Lago har vært svært positive og servicenivået som medlemmer av Miklagard får på disse anleggene er meget høyt.

Vi minner om at det selvfølgelig er mulig å besøke anleggene i PGA European Tour Courses på egenhånd. På vår webside, www.miklagardgolf.no, kan du se hvilke fordeler du som medlem har på de andre golfbanene. Det foretrekkes at bestilling av starttider blir gjort gjennom Miklagards administrasjon.Golfsiden kjenner ikke til at andre klubber i Norge har tilsvarende opplegg som Miklagard. Hull nr. 13.
Foto: Per Ervik.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no