Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
   

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Ekstraordinært ting og info møte

Det ble et bra møte i Håndverkeren i Oslo 10.04, skal vi tro de som var til stede. På møtet var det enighet om å reise krav om ekstraordinært ting. 40-45 personer og rundt 20 klubber var representert. Møtet, som varte i 2,5 timer, konsentrerte seg om NGFs behandling av bladsaken og om behandlingen var i tråd med fullmakter og andre formalia. Om styret har gått ut over sine fullmakter, er et sentralt punkt. Det er her en eventuell mistilliten kan komme frem.

En mistillit til styret vil høyst sannsynlig føre til utskiftninger både i styre og i forbundets administrative ledelse. Men først skal det ekstraordinære golftinget holdes. Kanskje det ikke skjer noe spesielt? Eller blir det et skikkelig rabalder. Følg med på GOLFSIDEN.COM


NGF har innkalt til informasjonsmøte 29. april hvor bladsaken og GK96/GIT (Golfforbundets mislykkede IT-satsing) skal behandles. Denne innkallelsen kom fra forbundets side 6. april. Det hevdes at man ikke kan avholde et informasjonsmøte om ting som skal opp på ekstraordinært ting. Dermed kan dette informasjonsmøtet på Gardermoen komme til å bli avlyst hvis ekstraordinært ting blir berammet før denne tid – hvis den refererte jussen Golfsiden.com har fått referert er riktig.


Bladsaken løst?


Tilbake til første side
 
 
Annonser
(annonse)
 Kongsberg GK

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no
Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf