Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Kristoffer Reitan vant jr. NM på hjemmebane

08.08 NM jr. Bogstad 5. - 7. august:
Kristoffer Reitan holdt hodet kaldt - mye fin golf på Bogstad
Siste runde ble spilt fredag. Det var en del sprekktendenser i lederballene i tre klasser.

Kristoffer Reitan var hardt truet av Jarand Arnøy på den siste runden. Arnøy gikk på imponerende 30 slag på de første ni hullene. Reitan hadde 37. Da ledet han med tre slag. Med birdier på 10 og 11 for Reitan skilte det bare ett slag. Reitan fikk en ny birdie på det vanskelige 15. hullet mot Arnøys bogey. Da var rollene snudd. En ny birdie på det 17. hullet ga til slutt en seier til Kristoffer Reitan med to slag.

Ruben Pettersen, Stavanger, hadde den beste runden fredag på 67 slag. Han ble nr 11 til slutt, men reiser hjem med en meget god følelse.

I jenteklassen avsluttet Renate Grimstad med en 77 runde. Celine Borge, Vestfold, endte to slag bak etter en fin avslutning på 72 slag. Det ble delt tredjeplass mellom tre spillere. Thea Elise Wakeford-Wesmann, Oslo Golfklubb, lå på 3. plass før siste runde, men hadde en 87-runde fredag og raste ned til en delt 8. plass.

I yngste gutteklasse klarte ikke Mikkel Antonsen, Drøbak, å holde unna. Med 80 slag falt han ned til 3. plass. Bård Skogen, Haugaland, hadde en god 71 runde og knep andreplassen. Seieren gikk til Eirik Thomassen, Moss & Rygge, som vant med to slag.

I yngste jenteklasse gikk Tina Mazarino, Kjekstad, på en smell på den siste runden og fikk 82 slag. Dermed passerte både Franziska Sliper (74), Sola, og Madelene Stavnar (70), Vestfold, bronsemedaljevinneren Tina. Madelene Stavnar imponerte med 70 slag fredag. Imponerende avslutning og klassens beste runde. Snakker om å klare presset på den avsluttende runden som ga en seier med to slag.

Sander Stavnar blr for øvrig nr 5 i eldste gutteklasse. Her har Vestfold to lovende spillere

Her er resultater: KLIKK HER

07.08 NM jr. Bogstad 5. - 7. august:
Kristoffer Reitan leder før siste runde - Renate Grimstad i klar ledelse, og jevnt i de yngste klassene
Avslutningen skjer på Bogstad fredag.

Første dag hadde Kristoffer Reitan 9 birdier på sin runde. Men han hadde også en 9'er på kortet! Det skjedde på hull 6. Han kom inn på 70 slag. Torsdag var scorekortet "rent". 4 birdier og 14 parer = 68.

Han leder med tre slag Kenneth Johansson og Jarle Volden.

Renate Grimstad leder med 7 slag på Celine Borge blant jentene.

I de to yngste klassene er det meget jevnt før siste runde.

Startliste med LEADERBOARD

05.08 NM jr. Bogstad 5. - 7. august:
Kristoffer Reitan best første dag, men jevnt i alle fire klasser
Her er resultater

04.08 NM jr. Bogstad 5. - 7. august:
God mulighet til å se våre beste juniorer
Det er duket for en fin turnering med mange gode spillere på plass.

Både blant jenter og gutter er det flere som kan stikke av med seieren, selv om en del favoritter skiller seg ut.