Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
   

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Mer tull fra Natur og Ungdom
Når Natur og Ungdom krever forbud mot golfbaner på dyrket mark, føyer det seg pent inn det tullet de ellers kommer med sammen med Naturvernforbundet.

Natur og Ungdom skal i følge NTB ha uttalt følgende: - Retningslinjer for jordvern er totalt verdiløse dersom de ikke verner dyrket mark mot den aller største fienden, nemlig golfbaner.

Dette er så tåpelig sagt at vi ikke gidder å komme med motargumenter. Vi bare har i minnet at Naturvernforbundet driver med omtrent samme propaganda. 

Begge organisasjonene burde være golfernes og Golfforbundets beste venner. De har i utgangspunktet de samme idealer. Dette forstår ikke de som kaller seg NATUR-organisasjoner her i landet - dessverre. I andre land er det et intimt og godt samarbeid mellom golfforbund og naturorganisasjoner. I andre land ser det ut til at naturorganisasjonene forstår litt av hva golf bidrar med av naturvern. Dette er dessverre ikke tilfellet i Norge. Ikke rart at disse organisasjonene ikke har noen suksess her i landet når de fremstår som de reneste suppegjøker. Å argumentere mot medlemmene i disse organisasjonene har til nå vært en nytteløs oppgave. 

Disse organisasjonene burde sette seg inn i hva golfbanebygging betyr i en større sammenheng både naturvernmessig og helsemessig, men her er de både blinde og døve. Ved å bruke dyrket mark til golfbaner får vi omtrent en tidel av den forurensingen som jordbruk bidrar til for å fremskaffe dyr mat til dyrene våre.

 

Tilbake til første side

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no