Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Nordea Tour

UKE 20

20.02 Nordea Tour:
Cecilie Lundgreen eneste norske videre til siste runde
Cecilie Lundgreen, Borregaard GK klarte cutten på siste slaget og spilte den siste runden fredag i 54-hullsturneringen på St Ibb.

Hun gikk på 69 slag (+1) og avanserte til en 21. plass til slutt. Camilla Svensson vant etter omspill med to andre.
LIVE SCORE

18.02 Nordea Tour:
St Ibb Ladies Open, St Ibb GK, par 72, 18. - 20. mai. Format: Stroke play 54 hull
Cecilie Eckbo, Österåkers GK og Cecilie Lundgreen, Borregaard GK stiller i 54-hullsturneringen på St Ibb.
LIVE SCORE

UKE 19

Cecilie Lundgreen slo til på den første runden i Sverige

15.05 Nordea Tour:
Cecilie Lundgreen ble nr 3
Cecilie Lundgreen har i perioder spilt svært bra i år. I Syd-Sverige ledet hun etter 1. runde, men sviktet litt i den andre, og hun holdt stand på den siste runden.

Johanna W. Johansson vant med to slag foran Lotta Wahlin. Julie Dønnestad ble nr 16.
LIVE SCORE

14.05 Nordea Tour:
Cecilie Lundgreen falt nedover på listen
Cecilie Lundgreen har i perioder spilt svært bra i år. I Syd-Sverige ledet hun etter 1. runde, men sviktet litt i den andre. Det ble 76 slag og ned til en delt 3. plass - 4 slag bak ledende Johanna W. Johansson.

Julie Dønnestad spilte seg opp til en 17.plass etter en 73 runde fredag.

LIVE SCORE

12.05 Nordea Tour:
Cecilie Lundgreen ledet etter første dag
Cecilie Lundgreen har i perioder spilt svært bra i år. I Syd-Sverige startet hun den første runden i Höganäs Masters på Mølle GK på 68 (-2).

Hun ledet med et slag. Det var bare to spillere under par torsdag. Det hadde vært morsomt om Cecilie klarte å styre denne turneringen fra tet. Hun fikk vanskeligheter i vinter på LET da hun var i teten like før slutt og havnet langt nede på listen. Dette er et lavere nivå. Da er det lettere.