Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Klubbhuset Oslo GK

07.03 Barnegolf Oslo GK:
300 barn på Bogstad søndag 9. juni
Oslo GK er 100 år i år. Den årlige barneturneringen har samlet 300 barn.

Fra klubben:

100-åring med 300 barn på besøk søndag 9. juni
Oslo Golfklubb ble stiftet 13. juni 1924. Gjennom året golfsesong skal dette feires med aktiviteter og arrangementer for både store og små. Søndag 9. juni arrangeres Sarah og Carl's Cup & Anthony's Minipokal på Oslo Golfklubb, Bogstad.

Turneringen er sannsynligvis Europas største åpne juniorturnering med ca. 300 barn og unge i alderen ett til 19 år på deltagerlisten. De yngste spiller tilpassede hull med hjelp på veien, mens de eldste konkurrerer på hele banen i brutto og netto klasser.

Jenter og gutter mellom 9 og 12 år åpner dagen ved å gå ut for 9-hull ved 08-tiden. Fellesstarten for de aller minste i alderen ett og fem år finner sted ved 09-tiden på hull 9 like ved klubbhuset. De eldre klassene spiller fra cirka kl. 11 og går ut hele dagen. Lunsj med pølse og brus serveres fra kl. 11.

I anledning klubbens 100-årsjubileum vil alle som har lyst få mulighet til å teste hvordan det er å spille golf på «gamlemåten» med golfkøller med skaft av hickorytre og jernblad, som var vanlig da Oslo Golfklubb ble stiftet. Hickoryentusiast, Jens N. Engelstad og klubbens head pro, Stephen Newey, vil være til stede og gi informasjon og hjelp til alle barn og unge som ønsker å teste om ballen går like langt med hickorykøller som med køller av dagens standard. Denne aktiviteten vil finne sted på driving rangen mellom kl. 11.00 og 14.00.

Om Sarah og Carl's Cup & Anthony's Minipokal
Turneringen har lange tradisjoner i Oslo Golfklubb og det er familien Newey som for 38 år siden startet det hele. Turneringen er oppkalt etter Stephen, klubbens Head Pro, og hans kone Jayne’s barn: Sarah, Carl og Anthony.

Om Oslo Golfklubb
Oslo Golfklubb er landets eldste golfklubb. Klubben satser stort på barn og unge og har ca. 250 barn i trening hvert år. Golfbanen på Bogstad fremstår i dag som et av Nordens fremste golfanlegg. Klubben har over 2300 medlemmer og tilsvarende antall på venteliste for medlemskap.


 


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon