Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side


Suzann Pettersen valgte Titleist
18.12.01
Vår beste kvinnelige spiller, Suzann Pettersen,  er grundig i det hun foretar seg. Da gjelder det også å ha utstyr hun trives med og som er riktig tilpasset til hennes måte å spille på. Hennes albueskade med påfølgende operasjon for et par uker siden ser ut til å leges hurtigere enn antatt. Dermed kan hun sette i gang treningen for fullt tidligere enn "budsjettert". 

Titleist og Footjoy importeres av SMD Holding AS i Norge. Selskapet ledes av Morten Erichsen. Han er meget fornøyd med å at Suzann har valgt "hans" produkter. 

Dette sier
Morten Erichsen i en kommentar til Golfsiden.com: "Vi er veldig glade for at Suzann valgte Titleist og FootJoy for sesongen 2002. Hun er en meget god ambassadør for vare produkter, og vi tror hun har en meget interessant karriere foran seg. De ansvarlige for proffene på damesiden i USA har vært i Europa og sett på Suzann. De likte veldig godt det de så, og ser med spenning frem til hennes debut i USA og til hennes deltakelse i kvalifiseringen neste ar. Titleist og FootJoy er på utkikk etter en dame som skal teames opp med superstjernen Karrie Webb, og intet hadde vert bedre enn at det blir Suzanne."

Morten Erichsen vil ikke kommentere avtalens detaljer, men benekter at det er snakk om direkte økonomisk støtte. Kommentar: "Vi er glade for at Suzann ser verdien av topp produkter, service både her hjemme og ute i Europa samt den fremtiden hun kan få i Titleist og FootJoy systemet når hun lykkes i USA."

Suzann skal også ha vært i kontakt med MGolf som har utmerkede produkter. Valget falt altså på en leverandør med betydelig større tyngde i det internasjonale markedet og med et støtteapparat rundt proffene som det er hardt for en norsk leverandør å matche - i hvert fall i bredden. 

Lykkes Suzann fremover, vil nok Titleist og Footjoy bla opp penger, men selskapet vil gjerne se resultatene fra sine proffer før de blar opp bunken med dollarsedler.  


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no