Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side


31.07
Suzann med putte-problemer? Vi likte ikke det vi så.
Vi håper at Suzann Pettersen eller en av de andre norske jentene skal klare å hevde seg på Bogstad denne uken. Suzann Pettersens puttingstroke så ikke bra ut onsdag.

På vår vei rundt banen under pro-am'en i dag så vi mange fine slag, men også mange dårlige svinger. Det blir et godt stykke mellom topp og bunn av listen, skal vi bedømme ut fra det vi så i dag. 

Vi ønsker inderlig at Suzann Pettersen skal klare å hevde seg. Vi ble imidlertid litt bekymret da vi studerte putte-teknikken hennes før dagens runde. Hun hadde en bevegelse i venstre håndledd som vi ikke likte. Dette bør - etter ny klassisk teori (og praksis) holdes ganske fiksert i gjennomsvingen. Her syndet Suzann Pettersen. Kanskje det er slik hun ønsker å spille og behersker dette. Men vi er skeptiske. Vi får håpe at vår skepsis blir gjort til skamme i resten av uken. Kanskje hun også retter på det vi mener er en grov teknisk feil i gjennomslaget. Det er for øvrig meget lett å rette på - hvis ønskelig. Det er ikke lett å oppdage denne feilen selv.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no