Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
   

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Skadet Suzann Pettersen
Suzann Pettersen har et tretthetsbrudd i venstre fot. Det er en skade som sitter på et av de verste stedene for en golfspiller. Det er nemlig venstre fot som på en måte er "stemfoten" - slik vi kjenner det fra for eksempel høyde og lengde i friidrett. Det er den som tar imot "trøkket" i tilslaget og i gjennomsvingen. Det ville vært ille om denne skaden utviklet seg til å bli kronisk. Da vil frykten for smerte fort kunne gå ut over spillet selv om skaden skulle bli bedre. 

Suzann Pettersen har med sin kraftige sving en stor belastning på nettopp venstre fot i tilslaget og gjennomsvingen. Dette er nok også årsaken til skaden. 

Hun mister nå de første turneringene på Europa Tour'en. Vi får håpe at skaden leges ordentlig slik at vår individuelle verdensmester fra lag-VM i Tyskland i august i fjor får en god sesong når hun kommer i gang. Undersøkelsene denne uken vil kanskje gi noen svar.

Vi håper at Suzann skal få være skadefri fremover og få muligheter for å innfri de forventninger som unektelig foreligger.

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no