Klikk på annonsen for hyggelige tilbud.

Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer

04.09 Thomas Bjørn skuffet over uttaket:
"Vi er alle blivet holdt for narr"

Her er hva Thomas Bjørn har skrevet på sin egen hjemmeside om Ian Woosnams wild card valg. Han føler seg lurt av Ryder Cup kaptein Ian Woosnam.

"Normalt er BMW International Open en turnering og en uge jeg nyder meget. BMW behandler os altid godt her i München, og jeg har jo vundet turneringen to gange.

Denne uge har dog været et helvede – intet mindre – og jeg er utroligt skuffet over ikke at blive valgt til Ryder Cup holdet.

Så skuffet har jeg kun været to gange før i mit. Ved The Open i 2003, hvor jeg var så tæt på at vinde, og så da jeg ikke blev udtaget til VM på New Zealand i 1990.
British Open skuffelsen var måske endda lettere at forholde sig til, idet det var køllerne, der talte. I begge tilfælde var det dog det vigtigste i mit golfliv på det tidspunkt, der smuttede for for mig. Det er virkelig en skuffelse ud over det sædvanlige, og jeg har helt mistet respekten for Ian Woosnam.

Hvis det bare havde været på de spillemæssige resultater, at valget var truffet – så kunne jeg gå med til det, men det virker som om, der ligger helt andre grunde bag valget. Det er så mange spillere, der har sagt til mig, at de mente at jeg skulle vælges.

Jeg er jo foran Lee på alle lister. Jeg har spillet bedre end ham i kvalifikationsperioden – og så begrunder Wosnam det med nogle resultater, som er mere end fem år gamle. Jeg er rystet.

Mit forhold til Ian Woosnam er helt dødt og vil være det fremover. Jeg forstår ikke et ord af den måde, han håndterer det hele på. Det ser ikke ud til at være lederegenskaber, der tynger ham mest.

Ikke et ord har jeg hørt fra ham i seks måneder. Jeg har talt med flere af de spillere, der allerede er inde på holdet og har været det længe. De har heller ikke hørt et ord fra ham.

Hvorfor skal vi rende rundt her og være til grin(=latter - red.anm.)? Hele ugen har været et helvede for alle os, der har været – eller har troet at vi var – i betragtning. Og så viser det sig, at valget bliver truffet på to resultater på The K Club for mere end fem år siden!! Manden er blæst!

Jeg vil dog gerne understrege, at jeg har et glimrende forhold til alle 12 spillere på det hold – og jeg ønsker dem al mulig held og lykke. Der er rigtigt mange spillere på European Tour, som er afhængige af dem og deres præstationer i Irland om et par uger.

Og det er også vigtigt at understrege, at der ikke bliver nogle problemer mellem Lee og mig. Vi bliver ved med at være venner fremover. Det kommer det her ikke til at røre ved.

Men at være Kaptajn for et hold, og så slet ikke kommunikere med sine spillere! Det aftvinger altså ikke megen respekt. Det ser ud til, at han først skal til at lære at være Kaptajn.

Jeg troede, at jeg med et godt resultat i denne uge kunne komme ind på holdet. Jeg har gjort et godt forsøg på at kvalificere mig. Jeg spillede godt nok ikke ret meget mod slutningen af sidste år, og det var nok en fejl, men jeg har kæmpet for min plads i år og haft nogle rimelige resultater.

Woosnam sagde jo også tidligere på sommeren, at Lee skadede sine chancer ved ikke at spille i Europa – og så ser det ud til at han allerede havde besluttet sig.

Det er det største Wild Card nogensinde. At vælge én der er udenfor top-20 i kvalifikationen. Så er vi alle blevet holdt for nar.
Lige nu har jeg ikke meget lyst til at spille golf. Jeg holder nok en lille pause. Jeg håber selvfølgelig at lysten hurtigt kommer tilbage, men lige nu er det ikke til at overskue.

Jeg er utroligt skuffet.

Med venlige hilsener
Thomas

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tilbake til første side

 

 
 
Annonser


 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com