Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tonje Daffinrud viser solid form i Australia

26.02 Tonje Daffinrud:
Ny andreplass i Australia
Våre LET-spillende damer har ikke så mye å gjøre på egen tour i vår. Da gjelder det å finne andre alternativer. Tonje Daffinrud har brukt tiden godt i Australia.

Tonje Daffinrud spilte sin andre turnering i løpet av få dager på Australian Ladies Tour.

Hun gikk på 70 slag (-3) og var ett slag bak vinneren Sarah Kemp, AUS. Hun delte denne plasseringen med to andre.

Det virker som om Tonje har løftet spillet sitt noen hakk fra forrige sesong. Hun har vist bra spill i vinter. Det lover godt for sesongen 2017.

RESULTATER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fra forrige turnering som også gikk over én runde:

22.02 Tonje Daffinrud:
God i Australia
Våre LET-spillende damer har et glissent turneringsprogram på sin tour. Tonje Daffinrud er blitt igjen i Australia.

Hun spilte tirsdag på den australske mini-touren og gjorde det bra. Turneringen Brisbane Invitational på The McLeod Country Golf Club var en del av et arrangement over flere dager, men selve proff-turneringen gikk over en dag.

Her vant Ellen Davies-Graham på 68 (-6). Tonje Daffinrud gikk på 71 (-3) og delte andreplassen med tre spillere fra Australia.