Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

15.06 US OPEN:
Mange favoritter, men Tiger farligst?
Torsdag starter US Open - årets høydepunkt for mange.

Det er mange som spiller bra for tiden. Vi kan få overraskelser fra spillere fra Østen. Det skjer en gang i blant, men det er nok spillere som hevder seg på Europa Tour'en og PGA Tour'en som kommer til å dominere toppen av resultatlisten.

Tiger førstefavoritt
Tiger har vist gryende form i det siste, selv om han i realiteten ikke har vært nær ved å vinne. Han har hatt en del gode plasseringer, men det er 2. og 3. plasser han har kjempet om mot slutten av turneringene. Det skal imidlertid bare finjusteringer til før han igjen vinner. Det spore spørsmålet, slik vi ser det her på Golfsiden, er om han har tålmodighet nok og selvbeherskelse nok til å spille for posisjoner og ikke "mæle" til med det han har. Da går det ofte utenfor fairway, og det har han ikke råd til i US Open.

I US Open kan Fred Funk bli en farlig mann. Han slår rett, men ikke så langt som mange av de andre.

Garcia?
Både Vijay Singh, Ernie Els, Phil Mickelson og Sergio Garcia er sultne på å vinne og har godt nok spill til å klare det.

Sergio Garcia ser ut til å ha funnet formen etter omleggingen av svingen. Han har vist at han er tøff nok i hodet til å få en god score på søndager. Det er viktig når presset øker mot slutten av turneringen. Garcia mener selv at hans beste spill er blitt bedre etter omleggingen. Men det som er viktigst er at hans dårlige dager på banen er blitt betydelig bedre. Det er dette som gjelder i det lange løp. Med sin power fade kan han treffe mange fairwayer på Shinnecock. Dette kan bli nøkkelen til suksess.

Overraskelser
Men se opp for overraskelser. Trolig vil ingen av de rundt 80 spillerne som har klart å kvalifisere seg til US Open klare å vinne, men i blant skjer det overraskelser. Alex Cejka måtte gjennom kvalifisering selv om han var nr. 56 på verdensrankingen. Han kan godt gå hen å vinne. Mange andre gode spillere måtte også gjennom kvalifiseringen.

Davis Loves tur?
Davis Love har spilt bra i en periode nylig, men de siste ukene har han ikke hevdet seg i toppen. Han har likevel spilt såpass bra at han ikke må avskrives. Han er en spiller for de store begivenheter, men han har vunnet forbausende få Major-turneringer. 

Om de to spillerne fra Colombia. som begge går på skole i USA, klarer å hevde seg er tvilsomt. De to er Camilo Villegas og Oscar Alvar.

Morsomt er det at far og sønn Bill og Jay Haas har klart å få være med i turneringen. Synd at ikke også Jay Haas jr. klarte kvalifiseringen.

Men, som sagt, se opp for overraskelser. I hvert fall i de første rundene.


Tilbake til første side


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no