Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

VELKOMMEN

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Unge og lovende Andreas Halvorsen Berg ble nr 2. Tyskeren på toppen av pallen var det ikke noe å gjøre med. (Foto: Larvik GK)

23.12 US junior Masters på TPC Sawgrass:
Flott 2. plass av Andreas Halvorsen Berg
Andreas Halvorsen, Larvik GK, ble beste nordmann i turneringen etter en suveren tysker. Fin norsk innsats. Nå går turen videre til neste uke for to av dem. Nicoline Skaug ble nr 10 blant jentene. Her vant engelske Heidi Baek på play off.

Det var Maximilian Rottluff som vant med hele 11 slag på 3 runder.

Andreas Halvorsen imponerte stort og var et slag foran Fredrik Hansen Jullum som ble nr 3 alene.

Resultater gutter

Resultater jenter: Klikk her

22.12 US junior Masters på TPC Sawgrass:
Nordmenn på 2., 4. og 6 plass før siste runde
Andreas Halvorsen Berg, Larvik GK, er beste nordmann før siste runde onsdag. De norske jentene ligger litt lenger ned på resultatlisten.

Halvorsen Berg har 74 73 og ligger 5 slag bak tyske Maximilian Rottluff. Tore Lindtveit, Arendal og Omegn Golfklubb, er nr 4 med 76 74. Fredrik Hansen Jullum er nr 6 etter en svak 2. runde på 81. Mathias Schølberg er nr 9 med 75 78. Han hadde to 8'ere på den andre runden. Det ødela for en god plassering.

Nicoline Skaug på en 14. plass med 81+78 slag. Lederen her har 75+74 slag.
Resultater gutter (jentene klikker du deg fram til fra denne siden)

21.12 US junior Masters på TPC Sawgrass:
Mange nordmenn med - glimrende åpning
Det var kaldt mandag morgen og starten ble utsatt i to timer på grunn av kulde. Det er norsk ledelse etter første dag.

Fredrik Hansen Jullum, Oslo GK, ledet på 70 slag (-2) etter den første runden med 6 birdier inkludert. Andreas Halvorsen hadde en fin runde på 73 på 4. plass. Mathias Schølberg lå på delt 5. plass med et meget fargerikt scorekort som også inkluderte 5 birdier.

Blant jentene er Nicoline Skaug på en 16. plass med 81 slag. Lederen her har 75 slag.

Det er for øvrig mange nordmenn med 10 gutter og 3 jenter.