Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

05.05 Ny rekord i US Open:
"Alle" mellom 13 og 81 år er med!
Det er satt ny rekord i påmeldinger i US Open.
Hele 8.726 spillere har meldt seg på i årets utgave av US Open som spilles i helgen før St. Hans. Det spilles på Shinnecock Hills Golf Club i Southampton, N.Y.. Her vil vi også få se British Open champion fra 2001 David Duval. Dette blir hans første turnering på over 6 måneder etter at han totalt har mistet sin gamle, gode form.

Jim Furyk stiller trolig ikke opp etter sin operasjon i håndleddet.

Spillere må enten være profesjonelle eller ha en handicap på 1,4 eller bedre for å kunne delta. Den eldste er pro Dick Lynch (81) og den yngste er amatøren Tommy Mou (13).

David Duval måtte melde seg på for å være med. Han har 5 års friplass etter seieren i The Open i 2001. Om han stiller opp, gjenstår å se.

To spillere som hadde friplass, stiller ikke opp. Dette er Steve Jones som vant i 1996 (skadet) og U.S. Senior Open champion Bruce Lietzke. egg merke til at de eldre spillerne har høy status i USA - i motsetning til i Norge hvor man bare har en 36 hull turnering i året for spillere over 35 år. Mid Amatør vinneren i Norge får ingen status. I USA får de både plass i US Masters og i US Open og en del andre turneringer. Kanskje man våkner i Norge snart også!?

Hele 64 spillere slipper å kvalifisere seg. Den lokale kvalifiseringen starter 12. mai. Deretter er det regional kvalifisering 7. og 8. juni.
 

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no