Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Kristoffer Ventura fra da han vant en av sine seire på Korn Ferry Touren

28.03 Våre spillere ute:
Svak norsk golfhelg - men visse lyspunkter
Uken før påske var ingen god periode for våre beste golfspillere.

Viktor Hovland tapte sine to første matcher i match play-turneringen i Austin, Texas. Han spilte ikke bra. Men det var et lyspunkt på de siste hullene hvor han snudde tre ned etter 10 hull til seier mot Abraham Ancer. Det var en liten opptur som gir håp om en god turnering på Augusta i The Masters om to uker. Han står over neste ukes turnering den legendariske Texas Open.

Kristoffer Ventura spiller stabilt, men det er dessverre på et lavt nivå. Han er et stykke unna pengesekken etter to runder flere ganger. Det var imidlertid et lyspunkt også for Ventura. Han avsluttet de siste ni hullene på 33. Det var tre under par etter solid spill. Det er noe å bygge videre på når han møter Dustin Johnson og en rekke andre av de beste spillerne i Texas 1. - 4. april.

Andreas Halvorsen hadde 72 76 i sin turnering i Mexico på LatinoAmerica Touren. Det var ikke bra. Lyspunktet her var at han hadde åtte birdier på 36 hull. Han har samme problem som Ventura. Han er for ustabil. Han svakeste slag er for dårlige. Men han har vist tidligere at han kan score godt. Det er tidlig i sesongen. Neste turnering på denne touren er i Ecuador 13. - 16. mai. Her ble Halvorsen nr 10 i fjor.

Celine Borge, fjorårets norgesmester, har spilt to turneringer på Symetra Touren. Den første var ikke bra. Den andre var litt bedre. Lyspunktet her må være den andre runden lørdag hvor hun hadde 71 slag med fem birdier. Den første runden var på beskjedne 77 slag slik at hun misset cutten med tre slag. Da hadde hun fire hull etter hverandre hvor hun spilte sju over par! Det var tungt. Neste Symetra Tour turnering er 15. - 18. april i Tucson, Arizona.

Kristoffer Reitan var det største lyspunktet denne uken. Han gikk i lederballen på den siste dagen etter til delv ypperlig spill. Men siste dag sviktet det og han falt fra 2. plass til 20. plass med en runde på par da de aller fleste spilte til dels mange under par på en forholdsvis enkel bane i fint vær i Kenya. Reitan er nr 153 på rankingen på Europa Touren. Det blir å satse på Challenge Touren i år ser det ut til.

Ingen stor uke for våre norske spillere i utlandet. Men lyspunktene skinte litt opp i totalbildet.

De neste ukene blir det nye muligheter.
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon