Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

Kristoffer Ventura ble lagt merke til i VM i Tyrkia

07.10 VM - lag Herrer:
Flott 6. plass til de norske herrene!
Det ble et flott VM for Norge! Beste nordiske nasjon og tredjebeste europeiske nasjon. Kristoffer Ventura ble beste nordmann.

Med 6. plass imponerte Norge de store nasjonene. USA vant klart foran Mexico som hadde den beste spilleren individuelt i Sebastian Vazquez. Kristoffer Ventura ble her nr 12. Meget bra.

Kristian Johannessen hadde fire birdier på banens fire siste hull på den 3. runden.

Norge delte 6. plassen med Canada. Det var 4 slag opp til 3. plassen som ble delt mellom tre land.

Resultater finner du her

.

Anders Engell er en av tre nordmenn som spiller VM denne uken i Tyrkia

06.10 VM - lag Herrer:
Flott 5. plass etter nesten to runder
Det startet OK med en 15. plass. Fortsettelsen var meget bra! Gutta hadde mer å gå på - slik Golfsiden skrev.

Kristoffer Ventura slo til med en 66 runde. Anders Engell hadde 70. Ikke tellende runde på 73 på Kristian Johannessen ga 136 på runden og opp på 5. plass før den forsinkede runden var ferdigspilt.

05.10 VM - lag Herrer:
Kan gutta gjøre det bedre enn jentene i forrige uke?
Det startet OK med en 15. plass.
Men våre håp har mer å gå på.

Norge er på -2, et slag bak svenskene, tre slag foran Finland, fire slag foran Island og åtte slag foran Danmark.

USA ledet klart etter den første dagen foran Mexico og Korea.

Anders Engell hadde 77 som ikke tellende. Han er bedre enn det. Kristian Johannessen hadde 69 (-2), og Kristoffer Ventura hadde 71.

02.10 VM lag herrer, Tyrkia:
Kan Norge få en topp 10 plassering?
Norge er i framgang på amatørsiden. Arbeidet i forbundet de siste årene har båret frukter. Vi har fått en langt bedre og større bredde. Spørsmålet er nå om vårt tremannslag han hevde seg blant de beste i verden.

Turneringen starter torsdag. Våre tre spillere har periodevis spilt bra i sommer. Det hadde vært moro med en topp 10 plassering. Men en plass blant de 20 beste nasjonene er heller ikke dårlig.

Herrene
Herrene starter sitt mesterskap 4. oktober, og det norske laget består av Anders Engell (Grønmo GK), Kristoffer Ventura (Moss & Rygge GK), samt Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK).

I lag-VM kan hver nasjon stille med tre spillere. Det spilles 72 hulls slagspill over fire dager der de to beste resultatene per dag fra hver nasjons spillere er tellende i nasjonskampen. Frankrike er regjerende mestere for herrer, mens Korea forsvarte tittelen på damesiden i forrige uke.