Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
   

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Krise i banebygging
08.01.01
Det går mot krise i Oslo området når det gjelder golfbane bygging. Det er alt for liten kapasitet til å ta i mot alle som ønsker å spille golf. Det verste er imidlertid at det i Akershus bane er tatt med ett golfanlegg, Drøbaks andre bane, i Sektorplanen for idrettsanlegg frem til 2004.

- Vi sliter med administrasjonen i mange kommuner. Oslo området er et pressområde. NGF er opptatt av å få til baner. Golf skal være en idrett for alle. Det er en stor utfordring å få folk til å bruke ordet idrett om golf. Det er viktig å få flere til å spille golf – spesielt blant barn og unge, sier visepresidenten i NGF Marianne Smith Magelie til Golfsiden.com.

 NGF har 14-16 baner på planene i Oslo-området. Man må være med på Sektorplanen. Ellers er man ikke med på å være kvalifisert for å få søke om tippemidler. Dette må igjen gå via kommunedelplaner. Her er det mye byråkrati ute og går.

NGF skal ha et møte med klubbene 16. januar omkring den prekære banesituasjonen i Oslo-området. 25-30 klubber skal møte fra Oslo og Akershus. Norges Idrettsforbund og idrettskretsen er invitert. - Vi er opptatt av å få klubbene på banen, sier visepresidenten.

Marianne Smith Magelie mener at alt for mange politikere har et dårlig forhold til golf. Dette må rettes på.

 

Tilbake til første side

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no