Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Sunningdale Golf Club

06.03 Golfreiser:
Her får du mest golf for pengene
Golf er ikke bare en sport, det er en livsstil. En opplevelse. Og som alle andre opplevelser ønsker man å få mest mulig ut av pengene man legger inn. Her får du servert gode tips til hvor du bør dra for å få mest golf for pengene dine.

Storbritannia er stedet
Irrgrønt, trimmet gress så lang øyet kan se, tradisjonelle kakishorts og nypussede golfkøller. Storbritannia er helt klart stedet du bør dra til for å nyte golfsesongen året rundt, og det til reduserte priser sammenlignet med Norge. Du kan vedde om du treffer hole-in-one hos vanlige og mer eksklusive eliteklubber, mens du samtidig kan glede deg over alt Storbritannia har å by på.

Skulle du trenge en liten pause fra spenningen på banen, kan du plassere en innsats på en golfturnering. Det er alltid mer spennende å følge med når du har en mulighet for gevinst i sikte. Du kan også finne en morsom spilleautomat på Folkeautomaten casino.

Fra Skottland, via England og til Nord-Irland
Den entusiastiske golfreisen din bør begynne i Skottland. I Skottland ligger St. Andrews-golfbanene, og de gir deg en av de beste tilbudene i golfmiljøet. Det koster 135-220 pund å kjøpe et golfpass, men da har du tilgang på alt klubben kan tilby deg. St. Andrews har hele syv baner som ligger i et vakkert miljø.
 
Sett av god tid for St. Andrews har golfbaner du garantert kommer til å tilbringe mange timer på.

Sunningdale i England
Fra Skottland går turen til England, nærmere bestemt Sunningdale. Sunningdale har to golfbaner, og de ligger på topp 50 listen over de beste banene i verden. Disse banene er helt magiske og vil helt klart gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Nyt også luksusen ved å bo på Foxhills Club and Resort, som ligger kun 10 minutter unna Sunningdale. Der kan du nye god mat og vakre rom, mens du lader opp til en ny runde med golf.

Royal St. Georges
Når du først er i England, må du også ta turen innom Royal St. Georges. Denne perlen i det sørøstlige hjørnet av England er et paradis som hele 14 ganger har blitt kåret til den mest prestisjefulle golfklubben av British Open. Langs forblåste sandstrender ligger 18 golfhull som du aldri vil glemme. The Lodge at Princess er et fint sted å bo på, og dette hotellet med hele 38 rom ligger midt mellom de to store banene til Royal St. Georges. Du er hele tiden omringet av golfgleden.

Nord-Irland og Royal County Down
Det siste stoppet på reisen går til Nord-Irland, nærmere bestemt Royal County Down.

Royal County Down ble i 2017 kåret til verdens beste golfbane av amerikanske Golf Digest. Denne golfklubben er særlig ettertraktet av amerikanere, og du må være tidlig ute skal du sikre deg en plass på denne eksklusive banen.

Til å være nærmest verdensberømt er prisene gode, det koster alt fra 90 pund til 210 pund å spille der avhengig av sesong.

Klubben ligger i Newcastle og her kan du føle deg som en konge eller dronning på 5-stjerners hotellet Slieve Donard Resort and Spa. Hotellet ligger like i nærheten av golfklubben, og her kan du nyte god mat og avslapning i et flott naturområde.Oversikt over banene på St. AndrewsDebattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon