Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Black Mountain i i Hua Hin er som nevnt i artikkelen en fantastisk bane. Foto: Asbjørn Ramnefjell

27.11 Golfreiser:
Destinasjonene der du kan kombinere golf med andre opplevelser
Det er sikkert mange golfspillere som har funnet ut av dette allerede, men en av de smarteste måtene å få godkjent en golfreise er å kombinere den med andre opplevelser. Da vil de andre i familien ikke kjede seg når du bruker hele dagen på golfbanen.

Med litt planlegging blir ferien en hyggelig opplevelse for alle, og dere kan kose dere både med egne og felles aktiviteter. Etter en god middag på kvelden, er det også lov å kose seg med nettsider som Norgesspill eller noe annet moro på mobilen eller brettet.

De nære opplevelsene – Norge, Sverige og Danmark
Det finnes nok av fantastiske golfopplevelser i Norge og våre naboland. Sverige er et fantastisk golfland, og sørover i landet er været noen ganger mer gunstig enn i Norge.

• Bro Hof Slott er bare en av mange golfbaner i Sverige som er å finne i nærheten av staslige slott. Akkurat på dette området må vi vel erkjenne at svenskene er litt bedre enn oss, og det å spise eller overnatte på et nydelig slott kan få de mest golfskeptiske familiemedlemmene til å bli med. På Bro Hof Slott kan du spille på de to banene The Stadium Course og The Castle Course, og dette anlegget rett utenfor Stockholm er i tillegg flere ganger kåret til det beste i Sverige.

• PGA Sweden National ligger rett utenfor Malmø, og er altså mulig å komme til både med bil, fly til Kastrup og eventuelt til og med via buss eller tog. Anlegget er skotskinspirert, og det finnes eget hotell slik at du kan overnatte bare minutter fra golfbanen.

• Great Northern i Kerteminde får bli Danmarks bidrag i denne sammenhengen. Banen er kåret til den beste i Danmark, og her snakker vi om kvalitet på høyt nivå. Dessuten finnes det både hotell og restaurant med høy standard og det er mulig å nyte ulike spa og velværebehandlinger. Her vil tiden, og sannsynligvis også kronene, fly.

Fjerne destinasjoner med golf og mye mer
Mulighetene for golfspiller rundt om i verden er uendelige. Kanskje vil du spille på golfbanen til Donald Trump i Florida? Eller kanskje noen av de litt mer nærliggende banene i toppklasse rundtomkring i Europa?

• Vi begynner med Black Mountain Golf Club, som mange mener er den beste golfbanen i Thailand. Anlegget ligger en halvtime fra Hua Hin, og byr på en golfopplevelse som beholder noe av den thailandske naturen rundt deg. Selvfølgelig får du tilgang til en rekke fasiliteter – alt fra restaurant i toppklasse til spa.

• Det er mange som mener at PGA Catalunya Resort er det beste anlegget i Spania. Det er ikke dårlig, i konkurranse med en mengde andre gode golfbaner i Spania. Anlegget har to nydelige baner, hvor mange store turneringer er spilt. Det betyr også at banene byr på nok av utfordringer uansett nivå. Selvfølgelig finnes det både villaer, hotell og restaurant på området.

• Italia er kanskje ikke den største golfdestinasjonen for nordmenn, men baner som Circolo Golf Villa D’Este fortjener virkelig et besøk. Denne relativt kompakte banen ved Montorfano i Nord-Italia, vil utfordre selv erfarne spillere. Samtidig har du alt Italia har å by på rett rundt hjørnet.

Som du ser er det altså bare fantasien som setter grenser for hvor du kan kombinere golf med andre opplevelser. Alt ligger til rette for at neste ferie blir en suksess, både på og utenfor banen.

Se også:
Det 9. hullet på Lakes er litt av en utfordring

10.10 Banebesøket PGA of Sweden National:
Hele anlegget har kostet 450 millioner kroner – det synes!
En flott opplevelse. Les mer

Fra greenen på det lekre 10. hullet - par 3 Foto: hjemmesiden

24.02 Black Mountain:
Thailands og Asias beste bane
Golfsiden har besøkt Black Mountain ved et par anledninger. Senest i vinter. Imponerende. Les merHer finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon