Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Tiger Woods - i hvilken form er han tilbake?

02.02 The Masters:
Noen av de største favorittene
Når vi nærmer oss 2021 The Masters på Augusta, skulle det bare mangle om vi ikke tok en titt på de viktigste kandidatene i årets turnering.

Det er ingen tvil om at 2020-turneringen var helt spektakulær og på en uvant tid av året. Banen var vakker, men den blir helt annerledes i april.

Turneringen i 2021 vil trolig også bli utenom det vanlige. Fansen må i stor grad regne med å se mesterskapet fra TV-kroken. Dette gjør det derimot ikke noe mindre spennende, og det stiller en rekke sterke kandidater til start i årets turninger. Resultater fra fjorårets Masters

Vi tar en titt på noen av de aller største favorittene. Mange av årets kandidater har allerede gjort seg godt bemerket på rankingen, og det blir spennende å se hvem som lykkes best. Tidligere har vi sett vinnere fra 11 ulike nasjoner.

Rory Mcilroy
Det er lite annet å si om Rory Mcilroy enn at spillet hans er skreddersydd for Augusta. Mange mener Rory allerede burde ha vunnet på Augusta. Dersom vi tar en rask titt på oddsen, er Rory stadig en favoritt. Bettingsidene følger The Masters tett. Vi forventer at også i år vil Rory være blant favorittene når det kommer til odds. Kanskje enda mer nå som fansen må belage seg på å se turneringen via TV-skjermen. Mcilroy har tidligere vært ranket som verdens beste golfspiller, men har vist visse svakhetstegn i det siste. Puttingen hans har ikke vært den beste. Han har i år et meget bra langspill. På Augusta gjelder det å få nærspillet til å sitte. Han kjenner banen godt og har vært nær ved å vinne. Lykkes han i år?

Bryson Dechambeau
Ingen liste hadde vært fullstendig uten selveste Rocket Man og det var lite snakk om fjorårets Masters uten at navnet til Bryson også dukket opp.

Selv om Bryson slet med synet de første rundene i fjorårets Masters er han fortsatt en av favorittkandidatene i årets Masters. Det er liten tvil om at Bryson har en lovende karriere foran seg, men han må være veldig presis med de lange utslagene sine hvis han skal klare å vinne på Augusta. HAn bli imidlertid en spiller som vil sette sitt preg på turneringen. 

Justin Thomas
Det er gode muligheter for at Justin Thomas vinner den grønne jakken i år. Han har ikke prestert på sitt beste de siste to Masters-turneringene, men Augusta National passer godt til spillestilen til Justin Thomas. Han har gode muligheter til å hevde seg helt i toppen den første hele uken i april, som er det normale tidspunktet for The asters på Augusta. HAn vil temmelig sikkert være med på å sette farge på denne turneringen i år. 

Dustin Johnson
Det er ingenting å si på spillet til Dustin Johnson det siste året. Johnson har levert varene og er verdens beste spiller. Han var suveren i november på Augusta og vant på 20 under par. Hans meritter de siste årene har vært mange. Han har spilt Ryder Cup og Presidents Cup flere ganger. Augusta National passer utmerket for hans spill. Det er kun tre tidligere golfspillere som har vunnet to Masters på rad – Jack Nicklaus, Nick Faldo og Tiger Woods. Det er mye som tyder på at om noen skulle klare det, så vil det være Johnson. Han har i hvert fall muligheten i år til å bli den fjerde.

Tiger Woods
har operert ryggen sin, men arbeider hardt for å komme tilbake. Han er sulten på enda en grønn jakke. Men det blir nok litt for tungt denne gangen. Men match er match og Tiger er Tiger.

Viktor Hovland
Viktor Hovland har vist at han kan kjempe helt der oppe blant de store. Hans presise driver og gode jernslag passer fint inn på augusta. Han ble meste amatør med en god score i hans første besøk på banen. Det kan være lønnsomt å sette noen kroner på Hovland i årets Masters.

Patrick Reed
er en mann å se opp for. Han har et solid langspill og er helt rå med wedgene sine når han feiler litt på de lengre innspillene mot greenene. Dessuten har han en egen evne til å sette i viktige og lange putter. En farlig konkurrent for de andre i startfeltet.

Hva forventer vi av 2021 Masters?
Det er liten tvil om at årets favoritter kommer til å levere et sterkt spill og gi hverandre tøff konkurranse. Det vil derfor bli spennende å se hvordan 2021 Masters utvikler seg og ikke minst om våre favorittkandidater leverer i henhold til de forventingene vi har til dem. Det stiller en rekke sterke golfere til start og det kan derfor bli sterk konkurranse om den grønne jakken når årets Masters inntar Augusta National i april. Vil Johnson klare ta sin andre masters sier på rad, vil Justin Thomas levere sitt A-game og få en mulighet til å vinne? Spenningen er nesten til å ta og føle på og det er uansett liten tvil om at 2021 blir et spennende år.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon