Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Golf kan spilles fra PC-en.
(Illustrasjonsfoto)

12.11 Golfspill på nettet:
De tre beste nettbaserte golf-spillene
For golfentusiaster finnes det et bredt utvalg med spill tilgjengelig. Alt fra realistiske simulatorer til gratis nettspill hvor du kan konkurrere med venner og kjente. Selv om det finnes et svært bredt utvalg av golfspill på nett er det noen som skiller seg mer ut enn andre. Her skal vi se på tre interessante spill som enhver golfentusiast ha glede av i timevis. Fin underholdning.

Året som gikk har vært et godt år for spillentusiaster enten du liker golfspill eller nye casino 2020 hvor man kan vedde på mange ,ulige utfall. Det spilles på alle plattforemer.

Med strenge sosiale restriksjoner og lite muligheter for å være utendørs ble spilling fort et konstruktivt tidsfordriv for mange. De beste golfspillene tilbyr et stort utvalg av kjente baner med realistisk grafikk og mulighet for å konkurrere med andre på nett. Dette er kriterier som er lagt til grunn ved utvelgelsen av tre favoritt-golfspill som presenteres her. Disse spillene krever ingen tung spill-data, kostbart utstyr eller stor plass. Her kan du enkelt koble deg på gjennom nettleseren og nyte timevis med din favorittsport uten å forlate hjemmet.

1. World Golf Tour (WGT of Topgolf)
World Golf Tour ( https://www.wgt.com/ ) er det mest realistiske 3d spillet-tilgjengelig for golfentusiaster på nett. Her kan du spille helt gratis på mer enn 15 berømte baner og tusenvis av Country Clubs.

Spillet har blitt erklært det råeste golfspillet tilgjengelig i medier som NBC Sports, Golf Channel, DirecTV og Fox Sports Network. Med dette spillet kan du enkelt ta deg en runde på banen uansett vær. Den realistiske teknologien utfordrer selv en dreven golf piller til å yte sitt beste.

Det beste med WGT er at spillet ikke er låst til en plattform. Spillet er lett tilgjengelig i nettleser, på PC, Mac eller din foretrukne håndholdte (iOS & Android) enhet. Her får du virkelig hele pakken i et fantastisk spill. Her er det bare å hente ut golfkøllen fra kjente merker som Callaway, Cobra, Ping eller TaylorMade og ta sikte på spennende bonuser og priser som venter på vinneren.

2. OGC Open
OGC Open ( https://www.ogcopen.com/ )tilbyr 3D-baner med flott grafikk og sterk motorikk fra hele verden. Her kan du spille mot venner, kjente, eller kanskje ta opp kampen på den offisielle rankingen?

Det beste av alt? Spillet krever ingen installasjon og du spiller rett på serveren fra din egen nettleser. Her kan du utforske spennende baner som Saigon City Cycle, Phuket Golf Resort, Hongkong Royal Golf Club eller Borneo Wildlife resort uten å måtte forlate komforten i sofaen. Massevis av golfreisemål finner du her på Golfsiden. Les mer

Spillet har flere alternative rankinger, så her kan du virkelig konkurrere på kjente baner med andre golfentusiaster fra hele verden. Med enkel 3D-teknologi gir spillet en realistisk fremstilling av banene. Teknologien bak spillet er utviklet med fokus på realisme og tilbyr golfentusiaster av alle slag en realistisk utfordring mens de spiller seg gjennom utallige baner over hele verden.

3. Cave Golf
Sist på listen vår kommer et morsomt golf spill med historisk preg.
Golf Cave
( https://www.agame.com/game/cave-golf )tar oss med tilbake til steinalderen og her må spilleren fokusere ekstra mye for å treffe hullet. Vulkaner, dinosaurer og lava gir dette gratisspillet en ekstra vanskelighetsgrad for de som ønsker seg en morsom men tøff utfordring. Spillet kommer i et morsom tegneserieunivers og med diverse utfordringer tilbyr spillet timevis med moro. Her er det bare å ta med seg sin putter av tre og nyte flere timer med morsom underholdning mens man forsøker unngå vandrende dinosaurer, buldrende vulkaner og lava både her og der.

Spillet kommer med hele 48 forskjellige baner, så her kan du utfordre de fleste over tittelen beste forhistoriske golfer. Spillet har god motorikk så her må man virkelig konsentrere seg for å få ballen gjennom diverse utfordringer med færrest mulig slag. Det er også bonus-objekter rundt banen, så for å sikre seieren må du virkelig være kreativ i ballens bane og raske med deg så mange bonuser som mulig.

Favorittene oppsummert
Det finnes utallige golfspill der ute som tilbyr diverse varianter av underholdning for golfentusiaster. Vi har plukket ut våre tre favoritter og utover spennende teknologi, majestetiske baner og krevende utfordringer er de alle sammen også er helt gratis å spille. Bedre blir det ikke! Her kan du utfordre venner og kjente eller ta fatt på konkurrentene med mange spennende rankinger og konkurranser.

Både OGC og WGT tilbyr konkurranser på nasjonalt og internasjonalt nivå så her kan du virkelig få en smakebit på livet som proff golfspiller.

For øvrig kan man spille golf innendørs med køller på en rekke golfsentre i Norge. Der er jo mer realistisk enn å spille golf på PC-en.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon