Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Eirik - 17. apr 2013 kl. 21:36 *  IP
Marbella 2

Vi er en gjeng som skal til Marbella for golf og lurer på om noen her vil anbefale/fraråde følgende baner:

Club de Golf Atalaya
Cabopino Golf Marbella
Calanova Golf Club
Alhaurin Golf
Club Estepona Golf
Dona Julia Golf club


 Sigbjørn (17. apr 2013 21:45) *  IP
Det er bare å velge å vrake i det området, ca 60 baner i en rekkevidde av 30 - 40 minutt.
har kun spillt Cabopino, den var mye opp og ned, bil anbefales.
NB! vi spillt 7 baner på 7 dager, og nevnte bane var nok den siste av dei, jeg besøker igjenn



 Frank (17. apr 2013 21:47) *  IP
Atalaya er ok men ikke så mye mer. cabopino er ræva.


 Frank (17. apr 2013 23:03) *  IP
Alhaurin er ikke verdt et besøk.


 Eirik (18. apr 2013 07:09) *  IP
Takk for tips, Sigbjørn og Frank.


 Reidar (18. apr 2013 09:35) *  IP
Ser dere har lagt dere på typisk €50 baner. Anbefaler at dere også plukker ut et par €70-€80 baner så kan dere vinne litt erfaringer med forskjell i kvalitet. Mine anbefalinger i midtsiktet er Los Naranjos, Valle Romano, Santana og Mijas Lagos. Mijas Lagos er totalrenovert av året og skal bli spennende å teste igjen. Golf-service.com og ulrikagolfvillas.com vil kunne hjelpe til med rabatterte greenfee.


 Eagle (18. apr 2013 09:39) *  IP
har spilt i dette området de siste 15 - 16 årene 6 - 8 ganger pr år. Har også spilt samtlige baner du nevenr her mange ganger. Du har plukket ut baner som klart ligger i kategorien "rimelige" og ut fra green fee så er samtlige good value for money. Spennende og utfordrene alle sammen og hyggelig betjening, god mat og drikke på det 19. Ikke hør på snobbene som mener de er dårlige. Ønsker dere Valderama, Finca Cortesin, La Reserva så for all del, spill gjerne på disse banene (Har også vært der...)men prisen står ikke i fohold til kvalitetsforskjellen, -langt der i fra. Holder en knapp på Calanova, og tar heller vekk Alhaurin. Ønsker dere en flott tur til Costa del Golf, temperaturen for 5 minutter siden var 24 i skyggen, sol og nesten ingen vind!


 Kjell249 (18. apr 2013 09:54) *  IP
Enig med Reidar. Men Lagos på Mijas ville jeg ikke spilt hvis dere ønsker gress på tee og fairway.

Atalaya OLD er veldig bra og i tillegg er Rio Real og Parador bra baner, til ok pris.

Banene dere har valgt er stort sett korte baner, ganske trange og kuperte. På Calanova er gresskvaliteten veldig dårlig. Samme eier som Dona Julia og har slitt med økonomien. Så ikke noe skikkelig klubbhus, osv.




 jsu224 (18. apr 2013 10:38) *  IP
Monte Mayor: Veldig morsom bane etter min mening. IKKE noe lett bane og jeg fikk grådig juling der, men banen er morsomt utformet og definitivt verdt et besøk. Ryktes at den ble stengt en periode i påvente av nye eiere, men jeg vet ikke hva status er der.

San Rogue er vel verdt et besøk også :-)




  Kjell249 (18. apr 2013 10:50) *  IP
Monte Major har vært stengt i 3 år og smaken er forskjellig for jeg synes banen er skikkelig dårlig.

Vil ikke hørt på Eagle for det er stor forskjell på å legge 10-20 euro ekstra for å spille på en bra bane, enn 100-220 ekstra for å spille på Valderama og de andre høyt profilerte banene i Soto Grande.

Når han anbefaler Calanova som har neglisjert bane vedlikeholdet de siste årene, så sier det litt om tipset. At man liker forskjellig design er greit. Jeg foretrekker baner som er mulig å gå, har litt lengde på hullene og ikke slik at de fleste par 4 hullene ligger rundt 250 meter, slik at det er mulig å bruke de fleste køllene i bagen.



 Bevern (18. apr 2013 10:53) *  IP
Definitivt ikke enig med Frank i at Alhaurin ikke er verdt et besøk. De første 9 er definitivt noe utenom det vanlige med stedvis meget sterk kupering, de siste 9 mere type park. Banen var i god stand for 1 uke siden.


 Eirik (18. apr 2013 12:06) *  IP
Takker for mange gode tips!

Angående banevalg har jeg bare tatt ut en liste med de nærmeste banene som har avtale med Golfhäftet.

Utover det har jeg helt klart lyst til å prøve noen av de bedre banene i distriktet, så her er det mange anbefalinger å ta av.



 Eagle (18. apr 2013 12:07) *  IP
Mine tips til Eirik var bare velmenende. Har navngir 6 baner og ber om tilbakemeldinger. Kunne ramset opp 40 andre baner som er bedre og som i noen tilfeller kan væe bedre kjøp, men han spurte ikke om det. Vedr Calanova så spilte jeg den både i desember og mars, den blir bedre for hver gang og banen har meget god drenering. Banen er billig og utfordrene, så jeg er nyskjerrig på hvilke køller Kjell249 ikke fikk brukt for bare i løpet av de første 5 hullene på Calanova. Mistenker det var putteren din. Ha en fin dag alle sammen, og god tur til Eirik og gjengen!


 Reidar (18. apr 2013 13:00) *  IP
Til Kjell249
Mener du at Mijas Lagos ikke er verdt et besøk i år? I følge ulrikagolf har hun fått gode tilbakemeldinger (ref dialog: Jag har inte varit sjäjv pâ Mijas Lagos men dom spelare som jag har haft har varit mycket nöjda med banan).



 Jumper (18. apr 2013 14:29) *  IP
Ser at Monte Mayor får en del varierende kritikk, men gode spillere synes den er (var) topp. Slagordet til banen var "you need balls to play Monte Mayor", så det sier vel kanskje sitt om banen. Synd den er stengt.


 Mats (18. apr 2013 14:50) *  IP
Spilte Cabopino for en uke siden, jeg likte banen, selv om det var mye opp og ned gikk det greit da bil var inkludert i prisen. betalte 110 euro for 2 greenfees og en bil.
Meget bra kvalitet på fairways og greener, og flott utsikt! Hull 3 er spesielt, der gjelder det å treffe den lille fairwayen 100 meter der nede i juvet ;)



 barce (18. apr 2013 14:57) *  IP
Den lille fairwayen 100 meter ned i juvet?? Grøss og gru!! Lukter mikke mus lang vei av de omtalte banene..

Når man først reiser så langt anbefaler jeg at man legger noen tusen ekstra i potten og velger de dyrere banene.. Min oppfattelse er at sammenhengen mellom pris og kvalitet er meget gjeldende i marbella-traktene..



 Pedro (18. apr 2013 15:50) *  IP
Banene i marbella er det vel like mange meninger om som banene her hjemme gutter:-)

Personlig må jeg si at jeg ikke er veldig glad i noen av de banene Eirik hadde plukket ut.
Jeg var der nede forrige helg og spilte Valle Romano, Los Flamingos og Santa Clara.
Alle 3 var i veldig bra stand, grønne og flotte etter en veldig våt og kald vinter.

Andre bra baner er Rio Real, Alferini, Finca Cortesin, men det er jo bare min mening:-)

Uansett vil dere få masse sol, godt øl og nydelig mat.
Kos dere!



 Benny (18. apr 2013 16:49) *  IP
Siden jeg bor der nede og spiller nesten alle banene jevnlig, er jeg noenlunde meningsberettiget. dett er hva jeg mener om de 6 banene som er nevnt i trådstart:
Atalaya old er en ganske flat, bred og kjedelig bane. Atalaya new er mer kupert og litt trangere, men her må man bruke buggy.
Cabopino er en Mikke-Mus-bane, trang og kupert og kort. Frarådes.
Calanova (buggy inkludert i greenfee) er utfordrende, kupert, bred og variert. Meget populær og spennende bane.
Alhaurin er en monsterbane, særlig frontnine. Frarådes.
Dona Julia er opp, opp frontnine og ned, ned backnine. Trang og vindfull. Kjedelig.
Estepona er OK, ganske variert, men ofte i dårlig stand. Elendig drenering.

Andre baner å anbefale er Santana og Rio Real, de to beste her, men dyrere enn de ovenfor nevnte. Ellers liker jeg godt El Paraiso og Mijas Los lagos, som jeg synes er bedre enn Los Olivos. Dessuten bør dere spille Lauro, billig og god og variert, med 27 hull. Los Flamingos er oppskrytt, og for dyr. Los Naranjos er bedre, men også dyr. La Canada er fin, men La Duquesa er trang og dårlig.

Men, smaken er som baken. Og i golf er smaken også avhengig av økonomi, handicap, alder og spillestil.



 Kjell249 (18. apr 2013 17:25) *  IP
Reidar: Jeg har ikke spillt Los Lagos etter den ble bygget om, men likte den veldig godt før og den blir nok mye bedre nå. Grunnen til advarselen er at jeg har hørt at kvaliteten på tee og fairway ikke er god. Mer om det kan du også lese her:
http://www.norskemagasinet.com/sport/3473-golfnyheter-mars-2013

Ser at Benny anbefaler banen og det hadde han nok ikke gjort hvis han ikke har spilt banen etter den ble nyåpnet. Så kanskje gresskvalitet har tatt seg opp de siste månedene.



 Kjell249 (18. apr 2013 17:48) *  IP
Eagle: Desverre må jeg nesten alltid bruke putter, for innspillene og chipping er så dårlig at det hører med til unntakene at ballen går i koppen.

Jeg spilte Calanova 1 april (ingen spøk). Eneste grunn til at jeg spilte var pga turnering. De sliter veldig med gressveksten. Mange steder er det ikke gress i det hele tatt, og mange steder har de ugress over hele fairway og green.

Men smaken er veldig forskjellig. Liker du en billig bane, som er veldig kupert og du må bruke boogie, dårlig vedlikeholdt, dårlig gressvekst, dårlig drenering, dårlige fasiliteter (brakke til klubbhus), dårlig design (dvs risk/reward trade off), fin utsikt og hyggelig betjening så velger du Calanova.



 barce (18. apr 2013 17:52) *  IP
Atalaya New frarådes på det sterkeste.. Selv etter 6mnd vinterdvale vil du ønske at du var i norge på ski allerede etter to tre hull..


 Tor-Arne (18. apr 2013 19:40) *  IP
Spilte flere av banene i februar og fairways og greener var allerede bra. To baner som absolutt kan anbefales er Santana og La Cala. Spesielt Santana banen var bra layoutmessig og passer for både lav og middelhcpere. Cabopinobanen har som en tidligere har nevnt et spektakulert hull (nr3 par 4) og krever presisjon, men det er ganske stor landingsplass der nede! meget stor høydeforskjell og selvfølgelig en bunker som fanger opp de fleste baller som er kort av green. Kjør forsiktig da nedfarten er som trollstigen. En del flotte hull på backnine med en fantastisk utsikt utover havet. Hvis dere spiller Rio Real SJEKK at bilen GÅR. Meget dårlige biler og vi måtte schoke oss rundt! Marbella golf club kan også anbefales.


 Øyvind Reinertsen (18. apr 2013 20:22) *  IP
Santana spilte jeg i fjor. Da var den flott, også var det en golbane, ikke et eiendomsprosjekt! Rio Real har alltid vært verdt pengene. Drar dere til Alhaurin, så ta med baller (de sitter på tee4 og selger flere, kjøp!)


 Sigbjørn (18. apr 2013 21:21) *  IP
Det er mange baner å anbefale, og som Reidar sier tidligere her, så kan det ver lurt å se på litt "dyrere" baner, vi spillte Finca Cortisin, som absolutt er verdt ett besøk, det samme er Flamingo, Rio Real, også Santana var ok.


 Nalle (18. apr 2013 21:50) *  IP
Har spillt det meste der nede og har kommet til at jeg personlig helst spiller de fra €70-€80 (i standardpris) og oppover, m.a.o Lagos, Santana, Naranjos osv. Og så slenger jeg gjerne på en runde eller to på Sotogrande, Finca Cortesin eller Reserva som sukkertøy på turen. Valderrama er selvsagt en opplevelse (kanskje mest fordi de fleste har sett diverse turneringer på Viasat), men ikke helt verdt så mye penger, men bør spilles ihvertfall en gang.

Det er mye vanskelig golfterreng der nede, og selv om det er godt løst fra arkitekten sin side, så betyr det ikke nødvendigvis at banen totalt sett blir særlig god.
F.eks hull 8 på Dona Julia vel 570 fra gul tee, 40-50 meter høydeforskjell til green, en god drive hopper og spretter nedover og ender opp ett helt tilfeldig sted, 2 slaget likeså. Morsom å ha spillt hullet, ja, godt golfhull (mao en utfordring for den som planlegger slaget sitt og utfører planen godt) nei. Totalt sett er hvert hull løst greit/godt ift til terreng, (14 og 15 er ikke særlig lurt løst, motgående blinde utslag over bakketopp med fw'er i normal sliceavstand for den jevne klubbspiller er ikke spesiellt smart) men det blir litt sånn småsnodig som helhet.

Mange av €30 til €60 banene er veldig kuperte og routa gjennom smale daler, og da blir de gjerne designet korte siden de er tegnet for middelgolfturister (også endel av banene som har diverse vinduer og balkonger i grei avstand for en liten blokk eller push). Det er en sammenheng mellom pris/kvalitet, spesiellt der nede, de billigste (og gjerne med på diverse rabattordninger) er ikke spesiellt gode (Atalya Old er ikke så verst, styr unna New!)

Om banene som trådstarter spør om, vel, det er gode golfopplevelser der også, og sikkert gode historier når man reiser som en gjeng, er målsetninga grei golf for en rimelig penge, så holder de, for å trekke en norsk parallell, Kjekstad er kanskje ikke verdens beste bane, men man ha det morro med kompisene der.



 barce (18. apr 2013 22:08) *  IP
+1


 Eirik (18. apr 2013 22:37) *  IP
Fantastisk engasjement på gjengen her! Etter en gjennomgang ovenfor tror jeg at jeg "konkludere" følgende:

Frarådes: Atalaya, Cabopino, Alhaurin, Estepona og Dona Julia.

Anbefales: Calanova, Valle Romano, Rio Real, Santana, Mijas Lagos og Los Naranjos

Takker for alle innspill.



 APE (19. apr 2013 08:53) *  IP
Aloha ligger også i samme kategori som overnevnte. Variert og kjekk bane spesielt fra hvit tee


 Nalle (19. apr 2013 09:48) *  IP
Ja det skulle jeg mene, til € 160


 Pro V1 (19. apr 2013 10:07) *  IP
Ser at flere skriver at du bør heve deg etpar hakk med tanke på euro prisen, og må bare si meg hjertens enig. Los Naranjos og banene inntil er meget gode, styr unna Alhurin, men spill gjerne Lauro. Husk at det er rimelig god avstand mellom Marbella og Alhurin/Lauro som ligger et stykke forbi La Cala banene opp i fjellet. Forøvrig er La Cala banene alltid et godt alternativ og som i tilllegg har gode pakker på greenfee+buggy, og Santana som noen andre her har nevnt - Yammi! Må spilles.

Bruk de ulike golfagency på nett og se når på dagen det er fordelaktige priser. I primetime 10-13 er det dyrest. Disse gir en også en god rabatt.



 Gulltann (19. apr 2013 11:12) *  IP
Atalaya : Begge banene er vel relativt lettspilte åpne parkbaner.
Cabopino : Kupert relativt trang bane som mange av mine bekjente ikke liker, men jeg synes faktisk banen er bra og morsom og veldig bra for prisen. Jeg hater dog hull 5 som jeg alltid stryker og det er etter min mening et ekstremt dårlig golfhull.
Calanova : Kjenner jeg ikke i det hele tatt.

Alhaurin : Har jeg ikke spilt, men noen bekjente har og de skal ikke tilbake. Ekstrem fjellbane med alt det medfører.
Estepona : Denne har jeg spilt mye og lært meg å like etterhvert, men mange misliker den. Greenene pleier å være av bra kvalitet, men fairwayer kan være litt rufsete. Relativt kupert og en del trange hull. Har også noen dårlige hull, spesielt hull 9 som er nesten umulig å få score på første gang man er der. Prisen er lav og helt grei å spille hvis dere ikke er for pirkete, men hold dere unna hvis det har regnet en del den siste tiden da banen ligger på leirgrunn og er dermed dårlig drenert.
Dona Julia :Stort sett oppoverhull de første 9 og nedover de siste 9 med et par flate hull innimellom. Pleier å være i bra stand med meget gode greener, men mange trange hull og et par som har dårlig layout. Kan likevel anbefales hvis prisen er viktig for dere.
Det er vanskelig å anbefale baner da du ikke sier noe om hvilke krav dere stiller eller hvor gode dere er.
Dere er vel uansett litt rustne etter vinteren og dermed har jeg tre baner jeg vil anbefale.
Rio Real er alltid i bra stand og en av mine favorittbaner der nede. Flat parkbane som kan gåes, uansett er det vel bil på path only og er det noe jeg misliker på golfbanen så er det å løpe fram og tilbake til bilen med en tre-fire køller i hendene.
Prismessig i midtsjiktet og definitivt verdt pengene. Selv om det er en flat parkbane er den ikke lettspilt da nesten alle fairwayer har trær på sidene. Og dette er trær med stor T , tror selv etter 30 - 40 runder her at jeg ennå ikke jeg har sett noen slå gjennom disse trærne. Her må man enten under,rundt eller over trærne hvis utslager er skjeivt.
Santa Maria har jeg ikke spilt på et par år, men selv om den er relativt kupert er den ganske kort og lettspilt. Passer etter min mening perfekt for vinterrustne norske spillere med hcp 10 - 30. Man slipper gjerne greit unna med dårlige utslag her selv om banen er kupert og kan til tider virke litt trang.
El Paraiso spilte jeg for første gang i fjor og ble positivt overrasket. Nok en bane som er perfekt for vinterrustne spillere. Relativt flat og veldig åpen, så her er det bare å finne frem drivern og måke til. Middels lang bane med bra kvalitet på greenene. Eneste negative her er at jeg tror banen er mer eller mindre full hver dag og derfor kan det bli litt venting. Slik var det ihvertfall da jeg var der.

Som sagt er det vanskelig å komme med anbefalinger da du ikke sier noen ting om dere som spillere.
Jeg og mange med meg sliter dog ofte litt med spillet på våren og da kan det være fornuftig å velge baner som ikke er av de trangeste.
Mange baner der nede er nemlig veldig kuperte og trange hvor et skjeivt utslag ofte medfører lost ball og dermed mye dårlige scorer.



 Eirik (19. apr 2013 12:13) *  IP
Jeg ser jeg har glemt å nevne at vi ikke reiser før i juli, så da bør svingen har løsnet opp etter en lang vinter. Det blir vel heller varmen som blir en utfordring(!)

Prissjiktet må jeg nesten diskutere med resten av gjengen, men for min egen del ønsker jeg ikke å spille på veldig trange og kuperte baner hvor man slår oppover front og nedover back. En god blanding er å foretrekke.

Handicap ligger på rundt 20 og en på 9.



 Gulltann (19. apr 2013 12:56) *  IP
Det var en viktig utelatt detalje. Det er nemlig om sommeren det er færrest spillere på banene der nede og dermed også den billigste greenfee'n.
Varmen er dermed som du sier det største "problemet", spesielt hvis dere spiller midt på dagen og går.
De fleste banene der nede er i god stand om sommeren og nesten folketomme. De fleste som spiller om sommeren vil ut tidlig, så mellom 8 og 9 eller frem til 10 kan det være en del spillere. Etter 10 og frem til ca 15.00 er det helt dødt.
Prisene kan nok variere litt avhengig av når på dagen dere vil spille, dyrest på morgenen og rimeligst om ettermiddagen med en del twilight-tilbud.
Men uansett er det billigere, ca halv pris av hva det koster i vinterhalvåret og på en del av banene er det nok også mulig å få ytterligere rabatter hvis dere er mange eller spiller mange ganger på samme bane. Noen av banene har sågar ukes og månedskort.
Ellers vil jeg anbefale denne siden for mer informasjon om banene og priser :
www.golf-service.com
Mye detaljert informasjon om priser og slikt her og vennlig stort sett svensktalende personale hvis og når dere vil ringe til de.



 Eirik (19. apr 2013 23:04) *  IP
Takk for info, , Gulltann!


 AmiciSumus (20. apr 2013 10:09) *  IP
Hei,

Hvis han på 9 i hc slår langt kommer han til å hate disse "Mikke Mus" banene ...

Har selv spilt noen av disse og da er det mye bedre å slenge på noen Euro og få litt mer kvalitet, en eller to sukkerbiter skader heller ikke!

Hvorfor ta ferie, bruke "masse" på fly, bo og spsie for så å spille "møkka" baner ??

Nei la heller kona og elskerinna få litt mindre i julepresang og spill heller noen bedre baner sier nå jeg da!

Hej då!



 barce (20. apr 2013 10:33) *  IP
Spot on Amici

Blir som å kjøpe en porsche og ikke ha råd til å kjøre den!

Ikke reis hvis dere ikke har råd! Husk at de dyre banene ikke er overpriset. Golf er dyrt der nede! 50 euros banene lever kun på de som ikke vet bedre (og elendige golfspillere)!



 Kjell249 (20. apr 2013 11:01) *  IP
Det er helt avhengig av fokus på turen. Er det viktigste det sosiale, en uhøytidelig konkurranse og kannskje en tur på Navy på kvelden, så er det ikke sikkert banene er så viktig. Det blir som å gå ut mange venner på et dårlig utested, du kan ha det fantastisk morsomt allikevel...


 AmiciSumus (20. apr 2013 12:59) *  IP
Greit nok, her skulle jeg egentlig skrevet mye og langt ... det enste jeg nøyer meg med å si er at livet er for kort til å spille dårlige golf baner, spesielt når man er på tur! ( med gutta! )

Minner meg faktisk litt om den mobil reklamen ... Alt billig er ikke bra ...



 Eirik (20. apr 2013 15:56) *  IP
Hahah, Amici, kunne ikke vært mer enig.

Samboer har snart bursdag så hun får nøye seg med en ti-pack med Båtis



 Tor-Arne (20. apr 2013 16:26) *  IP
Ta ikke en tur på Navy før siste dagen ellers har dere ikke råd til å spille noen baner.En kveld på Navy for "gutter" på tur , kan få katastrofale følger for "greenfeekassa"! Hold på både hatt og lommebok så fort dere er innenfor dørene, men en liten tur kan være en opplevelse for de som kun vil se og ikke røre!


 barce (20. apr 2013 17:10) *  IP
Mange golfrunder, for ikke å si golfturer, som har gått fløyten etter en liten tur på Navy.. La oss si det slik, det er gode (dyre) grunner til at du plutselig blir kjekk og tiltrekkende der.. Spør bare Thomas Myhre :)


 Eirik (15. jul 2013 08:02) *  IP
Takker for alle innspill i denne tråden tidligere i vår.

Temperaturen var på kanten til for varmt, men hadde seks flotte dager med særdeles ustabilt spill.

Turen ble gjennomført i starten av juli og følgende baner ble valgt:

Mijas Lagos - 56 Euro - Åpen parkbane, grei bane. Blir nok bedre til høsten. Minus at golfbilene foreløpig bare kunne benyttes på vei.

Atalay Old - 64,5 Euro - Grei parkbane, ikke interessert i ny runde her.

Aloha - 95 Euro - Flott anlegg og utrolig kjekk bane. Startet på hull 10 (par 5) og åpnet med birdie. Dette satte grunnlaget for inntrykket av banen - her vil jeg spille igjen :)

Los Flamingos - 65 Euro - Kjekk bane, mye opp og ned. Flere par 4 som man kan drive til green. Spilte denne banen to ganger.

Los Naranjos - 59 Euro - Igjen et flott anlegg, en bane jeg helt klart kan spille flere ganger.

Neste tur vil vi nok gå litt opp i pris, hvert fall for noen av dagene. Aloha og Los Naranjos er banene som ble best likt.




 Eupc (16. jul 2013 10:45) *  IP
Hej Eirik.

Ta kontakt med ulrikagolfvillas.com, Ulrika hjälper dig med de banor som är värda att spela, hon har koll på detta samt så ger hon dig reducerade greenfee på 70 banor. Ulrika med hennes service kan jag varmt rekommendera när det gäller golfbokningar.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72