Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 t - 04. jul 2013 kl. 22:10 *  IP
norsk golfjournalistikk

I de store avisene har det vært store problemer med begrepsbruk og feilaktig informasjon (har bedret seg i det siste?). Mens på de små golfnettstedene er det ofte golffaglige mennesker som skriver nyheter uten å intervjue noen, for eksempel på en konkurrent i dag, der oppsummering av både Johansen på Challenge Tour og Kofstad på European Tour er skrevet ut fra scorecards og twitter! Hva skal til for å få en mer interessant golfjournalistikk i Norge? Mer intervjuer med spillerne etter rundene? Er de ikke tilgjengelige, eller har nettstedene ikke ressurser nok til å følge opp? Er golfinteressen i Norge for liten til golfjournalistikk? Jeg hadde ihvertfall vært mer interessert dersom golfsidene hadde intervjuet og kommer med ordentlige reportasjer!
 Dilter (04. jul 2013 22:22) *  IP
Du stiller ett kjernespørsmål: Har nettstedene ikke ressurser til å følge opp?

Svaret er nok nei. De fleste golfnettstedene virker å være enmannsforetak (selv om de kan være AS), og da sier det seg selv at ressursene til å følge opp blir deretter. De må prioritere hardt, og de har vel vurdert det dithen at det ikke blir så mye mer trafikk på nettstedet av å intervjue spillere som ikke har oppnådd annet enn å ha fullført en turnering (eller misset cutten). Får vi noen som virkelig hevder seg, blir kanskje prioriteringen en annen.

Når det gjelder den ene stjernen vi har, så har hun "management", så da kan det kanskje bli vansklig å få tatt kontakt på tider som ikke passer henne.



 Enur (04. jul 2013 23:49) *  IP
Små ressurser eller ikke; man burde kunne forvente at et golfnettsted ut fra en leaderboard om ikke annet kunne finne ut av om en spiller har startet på hull 1 eller hull 10 og beskrive runden korrekt ut fra det.

Når man i dag f.eks. kan lese om Kofstads runde (på et annet nettsted enn det trådstarter sikter til) og får høre om "strålende åpning" og "to under etter seks spilte hull" før "den gode starten snudde til en +2 runde", blir det hele bare fryktelig irriterende! Rett og slett for dårlig av et golfnettsted!



 En-sur (05. jul 2013 00:10) *  IP
Ser vel ut som Kofstad faktisk startet på hull 1, eller?

Er ikke noe stjerne bak navnet hans på leaderboarden? Er det ikke det det betyr med den stjerna?



 Snedd (05. jul 2013 07:46) *  IP
Enur tar sjelden feil. Heller ikke denne gang. Kofstad startet på hull 10, og journalisten dreit seg ut.


 Enur (05. jul 2013 09:18) *  IP
@En-sur: Hvis du har sjekket leaderboarden på det tidspunktet du har skrevet innlegget ditt, er det sikkert riktig at at det ikke er noen stjerne bak Kofstads navn. På det tidspunktet er jo leaderboarden klargjort for neste runde, og i dag starter Kofstad ganske riktig fra hull nr. 1, siden han startet på hull 10 i går.

Slike ting bør en skribent på et golfnettsted kunne, uansett når han evt. sjekker resultatene. Og ideelt sett burde han jo følge med når Norges eneste deltaker på Europatouren spiller sin runde. Alternativt kunne jo både han og du ha sjekket tråden om turneringen her på debattsiden, da vil man også lett se hvordan utviklingen i runden har vært. Verre er det ikke!



 Fooore (05. jul 2013 09:49) *  IP
Jeg forventer intet av bla-bla, nesten alt som skrives der er bonus, selv om det er feil på feil.

Men jeg skulle ønske golfsidene hadde en tettere dialog med våre beste, inkludert jevnlige oppdateringer rundt dem. Har etterlyst det i mange år, synes det er blitt littegranne bedre, men veien er fortsatt lang.

Heldigvis har golferne sine egne kort innspill på twitter, feis, hjemmesider og annet. Men det er ikke akkurat for hvermannsen, men for den spesielt interesserte.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72