Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Tor-Arne - 24. sep 2013 kl. 20:46 *  IP
Mer golf i marbella

Akkurat hjemkommet fra Marbella, men er i gang med å planlegge ny tur i november. Er det noen som har noen erfaring med Guadalmina, både baner og hotell?
 007 (24. sep 2013 20:53) *  IP
Klipp håret hos "hos Martin".


 Tor-Arne (24. sep 2013 21:05) *  IP
Svært lite hår å klippe, så da må det bli barbering.


 007 (24. sep 2013 21:20) *  IP
Spill tennis på Don Carlos.


 Ove (24. sep 2013 23:52) *  IP
Jeg har spilt den billigste, husker ikke om det er nord eller sør. Den andre er for dyr for meg. Likte ikke den jeg spilte, så det ble med den ene gangen.

Hva spilte du etter de banene du allerede har fortalt om?
Jeg skal snart nedover. Tor-Arne (25. sep 2013 09:07) *  IP
Spilte Santa Maria hvor det var mye engelskmenn som ikke var de beste på etikette (slapp bl a ikke i gjennom)og betjeningen var ikke de mest hjelpfulle. Banen var i helt ok stand. Spilte også Marbella golfresort som prismessig ligger høyt. Banen var i glimrende stand og som vanlig blir man allerede møtt på parkeringplassen av personalet som tar seg av alt det praktiske med bagger, buggy, drikke osv osv osv. Noen ganger er det svært hyggelig å bli møtt med glimrende service, selv om man selvfølgelig har betalt for denne biten også.


 APE (25. sep 2013 11:22) *  IP
Noen som har spilt denne?
Free golf inkludert hvis du bor på hotellet

http://www.top100golfcourses.co.uk/htmlsite/productdetails.asp?id=585 Pro V1 (25. sep 2013 12:42) *  IP
Bare sett den på TV, løp og kjøp!


 Ove (27. sep 2013 17:47) *  IP
Unnskyld at jeg maser litt, Tor-Arne. Du er primært opptatt av baneforholdene. Jeg er mest opptatt av lay-out og hvordan banen er å spille. Det henger vel sammen med at vi er helt forskjellige m.h.t. handicap.
Hva synes du om å spille Santa Maria? Jeg liker den ikke noe særlig, synes den er for kupert og trang. Frontnine går oppover i åsen og så er det liksom tilbake samme vei på backnine.
Det er mitt inntrykk, hva er ditt? 007 (27. sep 2013 17:54) *  IP
Lei seilbåt ved Nikki Beach.


 Nalle (27. sep 2013 18:28) *  IP
@Ape. Har spillt Montecastillo, og den er en god bane, ikke den beste Nicklaus banen jeg har spillt, men henger absolutt på greip. For ordens skyld, banen ligger Jerez som er ett rimelig godt stykke unna Marbella, og det er ikke så mange andre golfbaner i nærheten (dog ett fint sted om man er glad i Sherry :)

Tror leserinnleggene for Montecastillo på Top 100 siden bør leses med en viss skepsis, virker som de er skrevet av en noe overivrig klubbsjef... Tor-Arne (28. sep 2013 13:30) *  IP
Oppfatter det ikke som mas Ove, men etter som jeg i løpet av sesongen er kommet ned på hcp 11 (spiller stabilt på hcp/slag på hjemmebanen Drammen),så synes jeg at trange og "vanskelige" baner gir meg en egen utfordring. Det er lett å være "god" på hjemmebanen, men det er ikke før du har spilt en del bortebaner til hcp, før man får bekreftelse på at man faktisk spiller stabilt. Santa Maria med såpass mye vann i spill (bl a 3, 4 og 11) synes jeg er en utfordring. Også i forhold til lengdekontroll (langt nok eller ikke for langt) blir jo hull med vann i spill litt ekstra spennende. Forøvrig synes jeg ikke at baner som går opp i "åsen" og ned igjen ikke er noe problem, så lenge ikke hullene går parallelt. Parkbaner med paralelle fairwayer, som f eks en del av hullene på Rio Real,Cabopino 10,11 og 12 (liker denne totalt sett), delvis Atalaya golf old course, synes jeg blir litt vel forstyrrende med tanke på både motgående slag samt mine egne til tider.
Som nevnt blir det en tur i november hvor vi skal bo på Guadalmina med 3 runder på Nord og Syd banen, Marbella G&C, El Paraiso + en til som ikke er bestemt enda. Nalle nevner Montecastillo ved Jerez som jeg ikke har spilt, men jeg anbefaler gjerne Montenmedio (ca 20 mil fra Malaga på kystveien mot Cadiz). Her har jeg vært tre ganger de siste årene på ukesopphold (7 overnattinger, frokost, 6 greenfee inkl bil for ca 550 euros). Ove (28. sep 2013 13:58) *  IP
Takk for utfyllende kommentarer og at du gadd å svare.

El Paraiso er en av mine favorittbaner der nede. Det samme gjelder Mijas Los lagos, Lauro og Calanova.Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72