Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Trond Kracht - 30. nov 2013 kl. 19:56 *  IP
Hvem gjør hva videre ?

Antar at innleggene vedr våre elitespillere delvis er avsluttet ? Spørsmålet er da om noen gjør noe som helst med mange og noen usedvanlig gode forslag til forbedringer ?
Leser noen i NGF dette ? Kan vi regne med at AR som en kapasitet på mediafronten tar dette videre? Vi får bare håpe og sette vår lit til at noen har adgang til de høye herrer i
forbundet. At de selv gjør noe for å bli bedre er vel nesten å tro på julenissen, spesielt når man ser dagens situasjon som
av mange betegnes som totalt mislykket. Håper igjen at jeg tar feil !!!!
 Smilende Sam (30. nov 2013 20:11) *  IP
Ut fra reaksjonen til generalsekretæren på Børsheims sortie tror jeg faktisk det finnes ønske om å gjøre noe. Forhåpentligvis hentes det inn tyngre fagkompetanse enn det man har i dag - les; fra andre land som har knukket koden. Det må brukes midler på proffene når de starter karrieren, både i form av økonomisk og praktisk hjelp og trenere. Tenk om noen laget et managementselskap med kompetente personer i regi av NGF.


 LPB (30. nov 2013 22:50) *  IP
Hvis herr Kracht har alle løsningene hvorfor er det da ingen som tar han alvorlig ?
Kan det være at han hyler for sin syke mor?
gammel og bitter.....



 Trond Kracht (30. nov 2013 23:36) *  IP
Ikke har jeg en syk mor og er absolutt ikke bitter.
Gammel i golfverden og i år er helt riktig. Spiller masse golf med familie og venner. Gått ut på dato kan også være, men er generelt en lykkelig og glad mann



 Ove (01. des 2013 00:45) *  IP
Jeg har også mange ganger lurt på om NGF leser det som skrives her. Det er jo masse fornuftige forslag, kommentarer og kritikk her av meget erfarne golfspillere (meg unntatt, selvfølgelig), så da burde NGF absolutt få med seg dette, i sin egen lille boble.

Noen som vet?

PS: har LPB noen gang kommet med noe positivt og med noen forslag her, eller er han bare ut etter å slenge dritt til andre?



 LPB (01. des 2013 00:57) *  IP
Ove; har du noengang kommet med løsninger? av det jeg har sett så kritiserer du i alle retninger og stiller mange spørsmål...men jeg kan ikke se at du noen gang har kommet opp med løsninger som kan ha rot i den virkelige verden?
Kracht; trivelig gammel mann som spiller mye golf med venner betyr lite, de er det over 3000 av i NSG...
Felles for de fleste norske 'golfere' er at de kun ser sin egen golf og tror at det gir dem all verdens erfaring om hva noen som iallefall kan spille skal gjøre!



 Enur (01. des 2013 09:15) *  IP
@LPB: Vel, både Ove og Kracht og vi fleste andre her inne er vel ganske så ordinære golfere som for det meste er ute og spiller golf sammen med vennene våre. Noen av oss har til og med nådd en viss alder, siden det ser ut til å bety så mye for deg. Men betyr det at vi ikke har lov til å stille spørsmål om dette og hint ved NGF's gjøren og laden? Og om vi ikke har alle løsninger, hender det vel at det dukker opp ideer her som det kunne tenkes å være verdt å se litt nærmere på?

Og jeg er enig med Ove; jeg kan ikke huske å ha sett særlig mange konkrete løsningsforslag fra din side her heller? Om du er den jeg tror du er, har du sikkert rett til å skrive som du ofte gjør; "Jeg vet hvordan de har det, for jeg har vært der selv" (i motsetning til de fleste av oss andre her). Men det bringer jo ikke akkurat verden noe videre fremover, LPB, gjør det vel? Nei, kom deg ned fra din høye hest og kom med noe mer konkret, før du prøver å kneble andre fra å komme med spørsmål og meninger.

Og siden du bringer inn NSG her (har du noe i mot dem og medlemsmassen deres forøvrig?), hadde NGF hatt like god struktur på arrangement og turneringstilbud som det NSG har med sin lille organisasjon, hadde vi allerede vært et godt stykke på vei!



 Frank (01. des 2013 12:10) *  IP
Så Kracht bør ikke ha noen mening om dette siden han er en voksen mann? Er det bare de som selv nesten klarte å etablere seg på en stor tour som bør mene noe om dette?


 Bjørn E (01. des 2013 12:25) *  IP
@Lpb
Venter i spenning på at du forteller hva du planlegger å bidra med.

Min personlige intensjon er å fortsette med å skryte av golf overfor bekjente og håper at noen skjønner.....

Når det gjelder forbundet og klubbene håper jeg de finner løsning på hvordan skape breddeidrett for de yngre, og at de blir flinkere til å kultiverte de talentene som dukker opp

Jeg spilte i fjor på en bane i USA og på drivingrangen - som var overraskende full, og da var det i hvertfall minst en trener som meget høflig gikk rundt og bidro til å hjelpe spillere med å få bedre spill. Husker i gamle dager i en klubb var det noe lignende med "golfens dag" med gratis baller og instruksjon.

Suksess for forbundet handler om rekruttering av spillere til golf (spesielt blant yngre) og at de klarer å få frem enere.

Ellers synes jeg dette at man må betale for å se på golfkonkurranser på tv, kan virke negativt på rekruttering til golf, husker da jeg begynte så jeg på dekning fra store konkurranser og det inspirerte meg til å begynne med golf

Trond fortalte om at han arrangerte - uten støtte fra forbundet sommerleir for den yngre garde. Noe slikt synes jeg er veldig positivt og synes det hadde vært positivt om noen tok tak i dette uten at det ble for kommersielt ....




 Trond Kracht (05. des 2013 22:10) *  IP
Etter å ha lest flere innlegg fra LPB kan jeg ikke tro at han er den han utgir seg for. En ung mann som har spillt god golf uttaler seg ikke slik om viktige spørsmål for å få norsk golf videre. Det kunne vært interressant om LPB kom ut av skapet og fortalte hvem han var og/eller om han er Brovold(som han faktisk gir seg ut for) Ganske frekt og lite hyggelig for den virkelige Brovold !
Noen av oss "gamle" grinebiterene skriver også under fullt navn, tar ansvaret for det vi skriver og mener dette av hele vårt golfhjærte. Nå har du sjangsen !!!!



 Drømmegolf (05. des 2013 23:03) *  IP
@Bjørn E.
Golfens dag eksisterer enda, samme med sommer camper for den yngre garde. De største klubbene i Oslo/Akershus har mange unge på disse campene. Dessverre ikke der det ligger når det gjelder rekkrutering.



 LPB (05. des 2013 23:12) *  IP
Jeg har ett nick her som de fleste andre, om man velger å stå frem med fullt navn er det den enkeltes valg.
Hvem jeg er kan jeg følgelig velge å holde for meg selv, jeg har aldri utgitt meg for å være noen andre eller tillagt meg selv erfaring jeg ikke har.
Hadde jeg kunnet velge burde alle måttet skrive under eget navn , jeg tipper mange da ikke hadde vært fraværende eller like sterke i sine meninger.
Jeg har vært på en del sider for andre idretter i norge, de har ikke samme mentaliteten på sine debattsider som jeg opplever innen golfen. Men så er mange av sidene med registrering og da blir det moderert av seg selv.



 gjesp (05. des 2013 23:26) *  IP
At man skriver et fullt navn i navnefeltet betyr ikke nødvendigvis at man oppgir sitt reelle navn.




 Mark Wilson (05. des 2013 23:39) *  IP
Helt riktig det Gjesp


 Trond Kracht (05. des 2013 23:48) *  IP
Jeg må si jeg er dypt imponert over LPB s lempfeldige omgang med sannheten. I en annen link om være toppspillere er han både Brovold(selvfølgelig uten å si navn - bare hentydet) og han var lettet over å slutte som proffspiller(igjen hentydning) En ung tidligere proffspiller ville aldri formulere seg slik, ei heller kritisere alt og alle.
Enten er du en gammel grinebiter som gjerne skulle ha vært god engang eller så har du andre målsettinger med din omgang
med sannheten. Igjen nå har du sjangsen !!



 Fant (05. des 2013 23:53) *  IP
Aldri om LPB er LPB.


 barce (05. des 2013 23:59) *  IP
Dette bør/kan vel AR finne ut av.. Hvis det er fake, så bør AR/Brovold løse dette på et vis..


 Wilson (06. des 2013 00:06) *  IP
Må vi vite hvem LPB er?
Han har jo ikke skrevet at han er den som Ove og Trond K antyder.

Uansett ikke viktig for meg å vite hans identitet




 Bjørn E (06. des 2013 00:10) *  IP
Jeg synes verken den ene eller den andre bør drive med å kaste dritt på andre. Det er destruktiv og tjener i hvertfall ikke til noe.

Som jeg skrev i en annen tråd (om norges beste spillere) påpeker jeg at NGF ikke har vært særlig god til å utføre og holde fokus på 2 oppgaver, nemlig å sørge for at golf blir en breddeidrett og for å få frem enere.

Jeg påpekte at innen ski finnes skiforbundet som representerer skriidrettsklubbene (som ikke er kommersielle) og Skiforeningen for skiidrettens fremme. I sin tid, opprettet en del gamle hoppere også Hoppsportens venner, som hadde til formål å støtte hoppsporten spesiellt.

I golf har vi altså golfforbundet, som representer kommersielle klubber. Min mening er at de kommersielle aksjemodellene for golf har gått ut på dato og er i seg selv - slik utviklingen har skjedd - blitt mer til hinder for - enn til fremme for golfsporten. Jeg mener golfklubbene i mye større grad burde samarbeide. Her finnes mange småklubber hver med sine daglige leder som hver skal ha fete lønninger (noe de bør ha) - men er det egentlig så stor jobb. Hver klubb skal ha sin administrasjon og sine lokaler. Er det egentlig helt nødvendig? Burde det ikke kunne skje en del fusjoner, og bredere samarbeide for å få ned kostnadene - både mht maskinpark og personell?

Her på golfsiden finnes åpenbart mange høyst oppegående mennesker som tydelig har tid til overs til å krangle omhver minste ting. Hadde ikke det vært bedre om de gikk sammen og satset på å legge forholdene til rette for å bringe golfsporten fremover - istedetfor å kaste skitt på hverandre?



 Fooore (06. des 2013 10:44) *  IP
Splitt hobby og sportslig del, da er det enklere med mål og fokus. Topp gir bredde, og bredde gir topp. Høna og egget, men denne gang labb i labb.

Og her inne BjørnE, er det nok et antall deltagere som heller ser sine egne bokstaver enn veien videre for sportslig del, som det viktigste.



 Trond Kracht (08. des 2013 08:56) *  IP
Hvor ble det av LPB ? Sannheten kan mange ganger være vanskelig, spesiellt når man utgir seg for noe man ikke er !!
Jeg venter spent på om du tør bekrefte eller avkrefte hvem du er eller om du bare er en bløffmaker ?



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72