Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjermund - 28. apr 2014 kl. 21:30 *  IP
Golfklokke med pulsbelte

Har lurt på å kjøpe meg golfklokke, og lurer på om noen kan svare på noe jeg ikke finner ut av selv: Har noen av disse klokkene også mulighet for å koble til pulsbelte slik at man kan bruke samme klokke til f.eks. løping og sykling også?

Har hatt en Garmin forerunner som man kan veksle mellom løping, sykling og annen idrett, men den har dessverre sluttet å virke slik at jeg nå må kjøpe noe nytt.

Burde jo være en smal sak å putte golfprogramvare inn i samme klokke som løpeklokken, men har en mistanke om at Garmin heller vil at vi skal kjøpe to klokker...

Et annet alternativ er jo selvsagt å droppe løpingen og heller spille mer golf.
 Christian (29. apr 2014 00:19) *  IP
Motorola MOTOACTV kan pares med Motorolas eget ANT+ pulsbelte. Jeg tror den også fungerer med andre ANT+ belter, men det bør du google og sjekke :)

MOTOACTV er en kul klokke. Den sporer runden din, både deg og slagene. Kartene er hentet fra Google Maps og kan redigeres via samme programvare som ble brukt i gps appen Skydroid. Jeg har faktisk nettopp kjøpt en MOTOACTV av ren nysgjerrighet :) Kommer sikkert til å selge den videre etter litt bruk, må bare se om den er så kul som jeg tror :)

Garmin burde kunne legge inn ANT+ på klokkene. I det minste på toppmodellene S3 og S4. Kanskje kun S4, så hadde det vært mer som skilte den fra S3. Wilson (29. apr 2014 09:09) *  IP
Kunne jo vært moro med pulsklikke med monitor på capsen. Utslag på hull 18 og ledelse, spennende å se hva pulsen på vedkommende er da.

Haugsrud foreslo det som en greie på PGA, ikke med monitor, men med overføring til TV slik at man kunne følge pulsen på spillerne.

Skjønner utover det ikke helt vitsen med pulsklokke i golf. Kanskje for å få varsel om å hive innpå en betablokker evnt. Christian (29. apr 2014 11:17) *  IP
Jeg skrev om actionkameraet Garmin Virb Elite. Det har ANT+ kobling. Kunne vært artig om f.eks. Kofstad hadde blitt filmet under en turnering med puls direkte på skjermen. 200 i puls foran en viktig putt, hvilepuls på tee :) Hvem vet.

Dette med informasjon på skjermen under tv-sendinger er nok på vei. Zepp lager en svingsensor som festes på hansken. Het GolfSense før. De samlet nylig inn rundt 100 millioner for å jobbe med et prosjekt der data fra sensoren sendes til tv-skjermen. Da kan du altså få en enkel svinganalyse av spillerne umiddelbart etter svingen. Gjermund (29. apr 2014 11:26) *  IP
Takk for tips, Christian, skal se nærmere på den. Gi gjerne tilbakemelding når du har testet den.

Grunnen til at jeg vil ha golfklokke med pulsmåler, er rett og slett for å slippe å ha to klokker. Det burde være mulig å få en fullgod klokke som dekker behovene både på golfbanen og på joggeturen eller sykkelturen. Det er altså ikke for å måle pulsen når jeg spiller golf :) !!! (29. apr 2014 12:59) *  IP
Hva med noe slikt som Sony smartwatch 2 da? Er klokke samtidig som den er koplet mot telefon din. Med skritteller, puls og en god del ting til.
Selv skal jeg prøve sony smartband, som gjør det samme, men ikke har innebygd klokke. Christian (29. apr 2014 13:59) *  IP
@Gjermund - Jeg legger ut erfaringene med den på bloggen min christianfuru.com. Bare den kommer snart.......ebay sin nye shippinggreie er grusomt treg.

Smartklokker og armbånd utvikler seg voldsomt for tiden. Nike hoppet nylig av. Det var litt skuffende.

Golf Buddy har annonsert et armbånd med GPS. Og det finnes armbånd og klokker som måler puls med sensorer på undersiden. Noen må lage dette alt-i-ett produktet vi vil ha :) Gjermund (29. apr 2014 15:18) *  IP
"Noen må lage dette alt-i-ett produktet vi vil ha :)"

Helt korrekt :) Gjermund (17. jun 2014 10:59) *  IP
@Christian: Fikk du testet den Motorola MOTOACTV? Fant noen tester av klokken på nettet, men det var ikke golf edition, kun løpe/sykle-utgaven.


 Christian (17. jun 2014 15:22) *  IP
Ja. Jeg har prøvd den. Teknologien er genial egentlig. Den gjør mye det samme som CaddieOn og Game Golf. Kan selv velge hvor nøyaktig du vil måle alt, enten bare markere slaget eller legge inn fairway/rough/kølle/type slag osv. Det liker jeg ved den.

Den var opprinnelig ikke voldsomt presis på avstandene til green og hindere. Der måtte jeg inn og fikse banene jeg spiller men dette er enkelt. Bruker som jeg vel nevnte Skydroid slik at du kan fikse alle slike ting selv. Funker helt glimrende etter oppdatering.

Det er jo også en multisportklokke så i mine øyne er dette noe av det beste.

Minus for størrelsen og fasongen som er en anelse mer klumpete enn f.eks. Garmin. Jeg hadde ingen problemer med å spille med MOTOACTV selv om jeg hater å spille med klokke så den er ikke gale i det hele tatt :)

Jeg skal selge den nå. Kjøpte av ren nysgjerrighet. Gjermund (17. jun 2014 17:01) *  IP
Takk for svar og testing.

Størrelsen og fasongen var noe av det jeg så på som mest utfordrende på bilder og videoer jeg så, men da er det jo greit å høre at det ikke var så ille :)

Får vurdere den eller vente til det kommer en ny og oppdatert modell fra Motorola eller noen andre. Christian (17. jun 2014 17:34) *  IP
Motorola ble først kjøpt av Google og så solgt videre til Lenovo. Jeg tror ikke det står en ny MOTOACTV på planen akkurat nå.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72