Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Pro V1 - 02. aug 2014 kl. 17:30 *  IP
PK sier ifra

Flott gjort av Kaensche. Skal vi få til noe i fremtiden, er det viktig at det blir sagt klart ifra hva som ikke funker. Rojahn kan ikke trylle, men er klar for endringer etter kort tid i jobben etter flere år med vanstyring av sportsbiten i NGF. Var da alt så mye bedre under Aalbu? Muligens, jeg mener definitivt JA, han skapte i hvert fall PR og blest rundt golfen, både hjemme og ute.

Kjør debatt!!
Link til VG sin artikkel under:

http://www.vg.no/sport/golf/i-strupen-paa-golfforbundet/a/23265230/
 Rånny (02. aug 2014 22:54) *  IP
Ansett Sherlock som ny sportsjef!! Helt seriøst......


 KGB (02. aug 2014 23:44) *  IP
Tja, PK kaster vel stein i glasshus ? etterlyser seriøsitet og trekker frem Aronsen og seg selv som gutter det burde satses på...
Er det de samme gutta som brukte lagNM som party ?
Om det er noen som sympatiser med PK kjenner de neppe alle 'fakta' !



 Sherlock (03. aug 2014 00:00) *  IP
Kaensche har aldri fått til noe som helst i internasjonal golf. Av de nærmest utallige CT-turneringer han har spilt i 2011-2014, har han klart cuten èn gang. Men han har kanskje noen gullkorn likevel? At han gidder! Har han i det hele tatt troverdighet?


 frank (03. aug 2014 00:26) *  IP
Missed cut i NM. Null resultater internasjonalt.


 messi (03. aug 2014 06:27) *  IP
Nå har vel Kansche flere topp ti på challenge(begynner å bli mange år siden) og vunnet noen skandinaviske turneringer, men han og flere av de "beste" har gang på gang bevist at de ikke er gode nok dessverre! De har spilt europatourkvall gang på gang uten å komme gjennom nåløyet! Men er enig i at dette er en viktig debatt! Har selv vært en av juniorene ngf har satset mye på tidligere, men falt bort pga motivasjonsvikt, studier andre interesser osv. Sånn er det dessverre for mange av oss! Bruk mindre penger på juniorer og mer penger på spillere i alderen 20+ som viser at de fortsatt har motivasjonen og spillet som kan gi dem suksess i framtiden. Klart man skal støtte juniorene også, men det viktigste i junioralder er treningen og utviklen man har til daglig og ikke det som skjer på samlingene med ngf på fine resorter i spania elelr sørafrika i vinterhalvåret!


 kl (03. aug 2014 06:51) *  IP
KGB
Kanskje det er du som ikke kjenner all "fakta".
Sherlock 2011-2014
Det er ikke lett og tar tid å komme tilbake etter hudkreft, men han prøver iallfall.



 Wilson (03. aug 2014 08:54) *  IP
PK snakker ikke for seg selv slik jeg leser det han skriver. Og han sier jo innledningsvis at han nettopp har vært skadet og at han derfor behøver konkurransetrening.

Det som jeg synes er det viktige er at han trekker frem behovet for at flere satses på. Større bredde på satsningsgruppene. Det synes jeg høres veldig fornuftig ut. Da blir det mer miljø og flere som kan lykkes. Og om en faller fra så merkes det ikke så mye.

NGF har en tendens til å være for kortsiktige og kun satse på de som var best i går, noen få. Vi ser jo hvordan det har gått.



 Gjest (03. aug 2014 23:08) *  IP
Hehe, ganske ironisk at forbundets egne nettside er den eneste norske golfsiden som våger å utøve kritisk journalistikk mot NGF


 LPB (04. aug 2014 08:27) *  IP
PK har vært en av de største suterne i alle år...at han etterlyser seriøsitet av andre virker provoserende, "alle" vet hvordan han har holdt på !
Mener han seriøst at han og Aron burde satses på bør noen fortelle han realitetene !



 Pølse med brød (04. aug 2014 08:55) *  IP
Er ikke dette bare oppgulp med mye av det samme JAL kom med for noen år siden?

Selvfølgelig ønsker de gutta som har forsøkt i 5-10 år å etablere seg som proffer å leve av spillet sitt, at andre er med å tar regningen for deres satsing.

Problemet de ikke adresserer er at spillet deres gjennom en årrekke dokumentert ikke har holdt til å leve av golf. Når pengesekken til NGF er så liten fordi de tviholder på en haug administrative årsverk til ingenting, må NGF prioritere. Skal vi satse på de som dokumentert ikke holder mål eller på de unge som kanskje med riktig satsing kan bli noe?

De unge amatørene blir det satset mye på synes jeg, innsatsen må vel trappes opp på de unge proffene som har dokumentert resultater og seriøsitet nok i satsingen. Den gruppen burde være på 15-20 mann slik PK er inne på, men det er vel bare i Norge at noen kan finne på å argumentere for at 35 åringer uten resutlater over lang tid skal få være med på slike satsinger?

Det er riktig at det i en del andre idretter særlig vinter blir gitt støtteaparat til en relativt stor gruppe på landslagsnivå. Det Pk glemmer er at alle disse har dokumentert resultater og seriøsistet på lavere nivå først.

Gulrotprinsippet burde brukes her, f.eks dekker NGF trening, trener og caddy til proff landslaget,kriteriene for å komme med er:

enten:
- Topp 10 sammenlagt på Telia/Nordea tour.
- 2 topp 10 på challenge touren samme år
- 2 topp 50 på ET samme år
- Topp 30 college ranking i USA

Med noen slike prinsipper kunne man iallefall forsvart en satsing, mener å ha lest at NGF har noen slik prinsipper også, det er vel derfor "landslaget" eller team Norway er så lite......



 007 (04. aug 2014 18:57) *  IP
Pølsa er oppegående!

En vits var; hva er forskjellen mellom en norsk golfproff og en Grandiosa?
Svar: Grandiosa kan mette en familie på 4.

Støtteapparatet må bidra til å fjerne angst og utøverne bør glemme å etablere famile?



 Pølse med brød (08. aug 2014 13:30) *  IP
Brodern til MT sier noe av det samme jeg har sagt i åresvis i Norsk golf intervjuet. Han etterlyser at du må levere før du får goder og han etterlyser en stige. PK er vel også inne på dette med en stige eller et tilbud hjemme.

Tidligere hadde vi P4 tour der svensker å dansker kom for å ta pengene og amatour under der. Amatour var et slikt lavt trinn på en stige. Riktignok ble den fylt med halvgamle dårlige spillere som meg og en del unge som hadde noe der å gjøre. Et godt tilbud i mitt hode hvis man har en stor base talenter så ikke touren blir fylt opp med buljongspillere.

Spørsmålet jeg stiller er om det er mulig å lage stige uten en bred talentbase?




Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72