Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Trond Kracht - 26. okt 2014 kl. 11:20 *  IP
Nye Toner fra NGF

Nå har vi endelig fått vite at NGF skal gjøre store endringer i elitesatsningen. Hvor mange ganger har vi hørt dette før ?
Hvor mange ganger har ikke AR skrevet om dette i løpet av de siste 10 - 15 årene ?
Til og med store endringer skal skje denne gangen ! Leser man pressemeldingen skal det satses mer faglig på Team Norway og kanskje noen flere treningssamlinger. Dette har noen av oss etterspurt i mange år ! Velkommen i klubben !
Den nye lederen har jobbet i mange år med noen av verdens beste spillere ! Hvorfor da Norge ? Det kan umulig være for lønn og andre goder! Darren W og Lilja har vært ansvarlig for mye de siste årene. Hvor er resultatene ? Øivind og Henrik det samme. Hvor er resultatene ?
Hvis dette skal være løsningen på Norges totale uteblivelse på de store tourene er det bare å ønske velkommen til D....
forbundet enda engang.
Håper jeg tar feil og jeg skal være den første til å beklage mine uttalelser hvis resultatene kommer.

 Enur (27. okt 2014 17:25) *  IP
Viser til AR sin artikkel på forsiden i dag: "Proffene får trene i Spania".

Dette må vel ihvertfall være en bra nyhet fra NGF (og noe mange av oss har etterspurt her på forumet i årevis).

Nå har ikke jeg spilt noen av de aktuelle banene som nevnes i artikkelen, men regner med at dette er baner av såpass bra kvalitet og med gode treningsforhold ellers, at dette må være en gylden mulighet for norske proffer (og andre?) til å kunne få gode, lange treningsperioder under gunstige forhold og ikke minst vederlagsfritt! Med andre ord kan vi snart kutte unnskyldningen om vanskelige klimatiske forhold for våre beste, samtidig som vi kan håpe på at dette virkelig er starten på en ny giv fra NGF. Bra!! AR (27. okt 2014 18:18) *  IP
Enig med Enur.

Jeg har spilt begge banene. De er meget gode begge to.

Det hadde for øvrig vært hyggelig for Trond Kracht å se litt nærmere på kunnskapene til de to trenerne Darren Webster-Clarke og Jonas Lilja. Jeg har mistanke om at han ikke har fulgt så godt med på hva de har gjort de siste årene.

Et godt tips til Trond Kracht: Ta en instruksjonstime med Darren Webster-Clarke. Da kunne kanskje resultatene dine blitt betyedlig bedre og du ville fått mye mer glede av golfen din. Hvis målet er å få bedre resultater. Hvis målet bare er en tur i parken, trenger du ikke vurdere mitt velmente og trolig gode råd. Selv har jeg blitt en betydelig bedre spiller de siste to-tre årene etter å ha hatt timer jevnlig med Darren. Betydelig bedre. Frank (27. okt 2014 19:24) *  IP
Finca Cortesin og La Reserva er to veldig gode baner, det bør både inspirere og gi resultater.


 Trond Kracht (27. okt 2014 20:45) *  IP
Først må jeg si at jeg er meget glad for at NGF endelig har gjort noe som mange har ønsket og foreslått i ca 30 år.
Jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut på hva de nevnte trenere har gjort og ikke gjort. I mine øyne er det kun resultatene
som teller når du snakker om elitespillere. Hvilken effekt Darren har hatt på din golf hjelper lite for våre elitespillere. Faktisk ganske uinterresant ? At noen av oss som har holdt på med dette i mange år har gått ut på dato er helt riktig. Undertegnede er helt sikkert der på mange områder men jeg tror ikke dette gjelder når det gjelder resultater eller moderne treningsprinsipper.
Mest sannsynlig hadde jeg blitt en langt bedre golfer med timer hos Darren - men ærlig talt er det helt uten interesse for meg. Mitt eget amisjonsnivå er på et helt annet plan !
Tenk deg om nå AR : Hvor mange ganger i løpet av de siste 20 årene har du skrevet om at nå skal det bli andre boller?
Hvor mange ganger har det blitt bedre ? AR (27. okt 2014 23:26) *  IP
I golf gjelder det å ikke gi opp, Trond. Håpet er viktig. Nå er det endelig en som har greie på golf som har ansvaret i NGF. Det gir nytt håp. Men vi skal ikke glemme at det er spillerne som selv må prestere i lengden. Man kan ikke, som i fotball, bare skylde på treneren (Eksempel: Brann)

Trond, vet du hvem som trener våre to fremgangsrike Marita Engzelius og Tonje Daffinrud?

Vet du hvem som trener årets kvinnelige norgesmester?

Vet du hvem som trener7har trent et par av dem som fikk topp 10 plasseringer på Europa Touren sist helg?

Vet du hvem som trener vår nest beste kvinnelige golfspiller?

Alt er ikke bare ræva. Jeg aner et lys i tunnelen. Det gjelder å ha et håp om å komme til tunnelåpningen. La oss håpe - men også spillerne må virkelig gjøre en innsats - sammen med et trener-team og et støtteapparat - for å komme dit.

Heldigvis er nå våre beste spillere bedre enn noen gang i yngre klasser og det er mange flere som spiller på et høyt nivå enn tidligere.

Da du var oppmann i golf, Trond, var var det svært få jenter som gikk jevnt under 80 slag. I dag er våre juniorjenter på et betydelig høyere nivå.

Tunnelåpningen nærmer seg! Trond Kracht (28. okt 2014 00:43) *  IP
Nå må vi ikke blande snørr og barter !
Du har selv skrevet flere ganger i år at norsk herregolf aldri har vært lengere nede. Nye ledere og trenere som har greie på golf har nå plutselig kommet! Vi har snart flere trenere - som etter din mening har virkelig greie på golf - enn vi har såkallte elitespillere. Igjen : Det er kun resultatene etter en lang og kortsiktig målsetting som teller og forteller om ledelsen/trenere er dyktige.
Jeg vedder gjerne med deg, vi har vel råd til noen flasker god rødvin, om at resultatene i løpet av de neste 2-3 år er akkurat like dårlige som nå ! Håper inderlig at jeg taper !
Når det gjelder resultater for ca 25 år siden tar du helt feil.(ganske uinterressant) Vi hadde 3 - 4 spillere som til stadighet gikk under par. 2 jenter satte rekorder i dengang Coca Cola med -3 og - 2 i pikeklassene over 3 runder. Jeg tipper du utmerket godt hvem dette er ! Gjennom 20 år med over 2500 barn på juniorleirer har jeg vel sett flere talenter og gode spillere enn de fleste. Noen få er idag
gode spillere. De fleste har blitt borte i 16 - 18 års alderen. Absolutt ingen fra NGF har noengang vært interessert i dette arbeidet. Tvert i mot har man gjort allt for å ødelegge dette med uttalelser om at dette er kommersielt og det passet NGF veldig dårlig.
En ting kan vi være enige om : Hvilken glede det hadde vært å få frem et godt lag både på dame og herre siden. Tenk å få oppleve flere herrer og damer som hevder seg på de store tourene ! AR (28. okt 2014 09:15) *  IP
Jeg blander ikke snørr og barter. Herrene er ikke gode nå. Vi har på den annen side heller aldri hatt noen bredde på herresiden. Et par lysglimt har vi hatt med Henrik Bjørnstad som den beste.

Jeg vet at Vibeke Stensrud var meget god som amatør - best i USA så vidt jeg husker, men møtte etter hvert motgang som proff og sluttet. Tutta kjenner vi godt til. Ellers var det ikke bedre for 25 år siden enn det er i dag. Tvert i mot. I dag er bredden på jentesiden i dag langt større og på et mye høyere nivå. I dag har vi minst fem jenter som holder et bra nivå over junioralderen og en del gode på college i USA på et mye høyere nivå enn tidligere.

De aller fleste slutter med golf i 16-18 årsalderen. Slik har det vært og slik vil det alltid være. De fleste er såpass fornuftige at de innser at de ikke kan leve av golf og starter med noe som kan gi et godt live resten av livet.

Vi har Tutta i USA og et par jenter på LET. De sistnevnte har ikke spilt bra i år, men kanskje både Marita Engzelius og Tonje Daffinrud kan bli nye lyspunkter neste år. De jobber i hvert fall hardt med sakene.

Jeg er uenig i at alt var så meget bedre før i tiden, Trond. Trond Kracht (28. okt 2014 09:49) *  IP
Anser meg ferdig med diskusjonen med å gi deg rett i at det ikke var bedre før i tiden. Det ser du lett på plasseringene fra 10 plass og nedover. DEt skulle vel bare mangle også at det ikke scoremessig er bedre nå ! Plasseringene er vel en annen diskusjon.
Tar til etterretning at du ikke vil/tør vedde noen flasker!
Felles har vi samme håpene om en stor fremgang for Norsk Golf
Ha en fin dag ! AR (28. okt 2014 10:00) *  IP
Tar gjerne et veddemål med deg, men faren er vel at ingen av oss husker hva vi veddet om etter tre år :-).

Et veddemål basert på noe så vagt som "resultatene i løpet av de neste 2-3 år er akkurat like dårlige som nå" er alt for lite presist til at vi kan kalle det noe veddemål.

Nå har vi 2 faste på LET, 1 på LPGA, 0 på ET og 0 på CT. Jeg vedder en kasse rødvin på på at tallene er bedre om tre år. Er du med? TBA (28. okt 2014 10:02) *  IP

Hva mener egentlig herr Kracht ? for meg virker det som han er mest opptatt av hva han selv har gjort og å fortelle hvor gode damene var før... Trond Kracht (28. okt 2014 10:23) *  IP
Veddemålet tas med glede. Som tidligere skrevet håper jeg at jeg taper. Du er dommeren med facts og forhåpentligvis husker vi begge to hva veddemålet dreiet seg om(selv etter 3 år)
Til TBA :Enten har du lest mine innlegg dårlig eller så er du etter mannen og ikke ballen. AR (28. okt 2014 11:21) *  IP
Da har vi et veddemål: Altså summen av norske spillere med fast plass på på de fire nevnte tourene. I dag: 3. I 2017: ?

Er det færre enn tre, er en kasse rødvin, seks flasker - av rimelig god kvalitet - din. Motsatt: min.

Er det tre da også, setter vi oss ned og tar et glass på dertil egnet sted i oktober 2017 og diskuterer golfens framtid. Jeg spanderer. GS (28. okt 2014 11:39) *  IP
Ar skrev: "N har vi 2 faste p LET, 1 p LPGA, 0 p ET og 0 p CT"

Dette er sikkert korrekt for damene, men jeg tror da Espen Kofstad har full spillerett p CT for 2015.
 AR (28. okt 2014 12:06) *  IP
Espen Kofstad er hverken på ET eller CT for tiden. Han har legeerklæring og får spille på CT i 2015 under de forutsetninger som gjelder. Det har vært klart lenge.


 GolferMartin (28. okt 2014 12:29) *  IP
Til Trond Kracht: Morsom timing på spørsmålet ditt om hva Lilja har fått til de siste årene, med tanke på at han trener Marita og Tonje som til sammen har tre seiere i høst, og den ene er klar for LET og den andre finalesteget på LPGA.


 Retep (28. okt 2014 13:22) *  IP
Det er ikke vanskelig å være enig i at norsk golf ligger nede for telling for tiden. Men det betyr ikke at ledelsen er dårlig. Like lite som Drillo gjorde en dårlig jobb med landslaget fordi vi ikke lenger kom til VM eller EM (når ingen av spillerne spilte fast på noe klubblag i toppdivisjonene i Europa).
Sjekker man terminlisten over juniorturneringer i Sverige, så ser man at antall aktive antall turneringer mm er mange ganger så stort som i Norge. Det er lettere å lykkes når det er svært mange som satser. Men vi nordmenn kan i hvert fall trøste oss med at juniorlaget kanskje er det beste siden Thorp sin tid. Rankingmessig ligger både Reitan (16), Halvorsen (17) og delvis Johannessen (19) skikkelig godt an i forhold til sine årskull. Smilende Sam (28. okt 2014 13:38) *  IP
Jeg føler meg underlig nok sikker på at AR vinner det veddemålet, dvs. det er flere enn tre norske med kort på de fire tourene. Men jeg er jo en ganske håpløs optimist, da... Tror det vil være minst fem og at jentene står for flertallet.


 Ronni (28. okt 2014 16:00) *  IP
Hvis AR skal vinne dette, må han nok stole på damene.
Er man storoptimist har vi en mann på ET/CT i 2017 (forhåpentlig EK). AR (28. okt 2014 16:09) *  IP
Time will show.

Det er lenge til bjørnen skal skytes.

Asbjørn'en? :-) tian (28. okt 2014 17:39) *  IP
En diskusjon som ender i svart/hvitt igjen . Håpet er at AR vinner. Men som en glad hobbygolfer og god på terrassen etter en runde med golf, sitter vi ofte å deler tanker om hva som kan gjøres med talentene vi faktisk har. For de har vi. Må til info si at vi er 50+. Ider som kommer opp er blant annet økonomi,treningsmuligheter.støtte osv. Om ønske er at vi får noen i toppen som vi kan følge vær helg på tv eller nette er faktisk tilrettelegging en del av tiltakene. Kunne en 3 års kontrakt med forbundet gjort det mulig? Hvor en økonomi og utdannelse ligger som en trygghet for de som tar steget. Det er ikke alltid viljen men noen ganger økonomien som gjør at foredlere ikke har muligheten til å følge opp. Diskusjonen med kaffe etter en runde går ofte på om vi kunne betalt inn en sum som trygger talentene våre, Hvordan.hvor mange.alder osv. Det må bli opp til forbundet og tinget. Ja man må møte opp for å fremme sin mening. Ikke bare kritisere på et forum. Min og våre tanker er kun hva vi kan gjøre for våre fremtidig talenter som kan fremme deres mulighet. Nå kommer sikkert massiv kritikk, men jeg er opptatt av talenten vi har.

Ps. Enig eller ikke vi fleste møtes en dag til en hyggelig runde. Trond Kracht (28. okt 2014 17:53) *  IP
.Endelig fornuftige og fremtidsrettede ord ! Landslag med alle de etablerte og våre mest lovende spillere. Et apparat rundt de- basert på laget- bestående av trenere og nødvendig personell for å være best mulig rustet til en brutal hverdag.
Helt enig at vi har -kanskje flere talenter enn mange andre land - som burde få en sikkerhetsventil både for det golfmessige og en økonomi som gjør det mulig å satse 100% over flere år. Hvordan du kan få kritikk for dine synspunkter er for meg en gåte ! Prøv å påvirk venner og klubben din til å fortsette samme tankegangen, da er det kanskje håp !
Helt sikkert er det at da hadde jeg tapt veddemålet med klar margin ! tian (28. okt 2014 18:36) *  IP
Takk TK. Vi fleste som har kommet inn i golfen i voksen alder elsker hobbyen vår. Men ofte har vi drevet en eller annen idrett som gjør at vi ser når unge mennesker som har talent og viljen til å ta steget. Det er der jeg håper vi +50 kan hjelpe til. Vi er god til å kritiser,diskutere væreandre på nette men vi ender alltid med å ønske det beste for talentene vi har .Alltid. Jeg og de jeg spiller sammen gjør alt for å fremme golf for unge spillere. Ikke bare de som er talenter menn alle. Ut av tråden, En runde med 13 gammel jente fra Island. Tanken er jo enkel runde. Jeppe jeg er jo god(eller) i starten? Hull 2. Dette går vel ikke som det skulle?
Hull4.Hallo jeg slår lenger en deg? Ikke i dag- ok
Hull for hull Tap av middag med en hel fantastisk familie fra Island

Uansett hvor uenige vi er på nette. Vi elsker golfen og de vi spiller sammen som medlem eller gjester. Trond Kracht (28. okt 2014 19:37) *  IP
Også som en av de som kom ganske sent inn i golfen og som også var ganske god i andre idretter - er tanken om talent og vilje lik din. Hvis vi er flere ute i klubbene som er villige til å hjelpe til økonomisk og miljømessig vil jeg og flere av mine venner være med. Ta kontakt hvis dette er interrssant !


 Fooore (28. okt 2014 20:07) *  IP
MBA er i lederposisjon før de 6 siste hullene i ukas turnering, Baylor har hatt norske vinnere tidligere!

I framtida er han vel i NGF sin satsingsgruppa han også. Fooore (28. okt 2014 21:35) *  IP
Høydare!


 AR (28. okt 2014 22:14) *  IP
Mikkel Bjerch-Andresen er en av dem som trener hardt og er i ferd med bli temmelig god.
Les om hans frste seier her

http://www.golfsiden.no/collegegolf281014.html AR (09. feb 2017 19:44) *  IP
Veddemålet over går ut 28. oktober.

Jeg mener å ligge godt an til å vinne dette veddemålet. HenrikFan (09. feb 2017 21:51) *  IP
Det er minst 5 med faste plasser p.t. 3 LET, 1 LPGA, 1 ET. Plassen mistes vel ikke midt i sesongen vel...?
Forresten, Caroline Martens har vel også plass på LET med medical excemption? gjesp (09. feb 2017 22:24) *  IP
Bare å bygge ut vinkjelleren.


 Trond Kracht (10. feb 2017 18:18) *  IP
Hvis dette holder gleder jeg meg til å overrekke en ganske uventet kasse med vin til AR. Bare gi beskjed når datoen kommer og hvor du eventuelt vil ha den levert.
Det er godt jentene/kvinnene gjør dette mulig.
Resultatene er vel ikke noe særlig bedre totalt allikevell.
Men,men hvor er 80 % Karlsen og Darren nå ? Blir det bedre? AR (10. feb 2017 20:18) *  IP
Ja det blir bedre. Konkurransen er imidlertid mye hardere blant menn enn for kvinner. Det er fordel for Norge på kvinnesiden.


 (finn et annet nick - red) (11. feb 2017 18:41) *  IP
Ser ikke helt ut som om folk har ftt med seg at Darren WC ikke er i TN om dagen


 Trond Kracht (13. feb 2017 18:09) *  IP
Vi som følger med er klar over dette. Hva som er grunnen er vanskeligere å få med seg. Sikkert ikke noe hyggelig når følgene er så store som de kanskje blir her. At han er en god eller dårlig trener er en helt annen diskusjon. Ikke glem at alle er uskyldig til man eventuelt er dømt.


 AR (24. nov 2017 00:58) *  IP
Det ser ut som vi har en vinner av veddemålet. I år var det flere enn tre på de aktuelle tourene. Det blir det neste år også. :-)


 trond kracht (07. des 2017 23:00) *  IP
Trist å se at du vant med knappest mulig margin.
Elendigheten er like stor i dag som for 3 år siden.
Høna og egget er vel på sin plass snart. Det er altså ikke mulig med daværende eller nåværende ledelse å gjøre noe som helst med resultatene. Skammelig at ingen forstår dette og får byttet ut alle de ubrukelige. Klubbene har litt av en oppgave på neste ting.
Gi beskjed hvor og når du vil ha vinen,du får den brakt til døren hvis ønskelig !! AR (08. des 2017 11:16) *  IP
Gevinsten kan leveres på Golfsidens hovedkontor en formidag til uken etter nærmere avtale. Da kan vi samtidig ta en hyggelig prat over en lunsj i Golfsiden-konsernets personalkantine. OK? Ring eller send mail for nærmere avtale.


 Monkey (08. des 2017 17:36) *  IP
Kracht, det er ikke NGFs skyld at norsk toppgolf er så dårlig. Det er ikke klubbenes heller.
Årsaken er at de få talenter vi har enten ikke satser nok eller satser feil eller ikke gidder å satse. Det er utøvernes skyld, ikke "apparatet". Besserwisser (09. des 2017 22:37) *  IP
"Årsaken er at de få talenter vi har enten ikke satser nok eller satser feil eller ikke gidder å satse. Det er utøvernes skyld, ikke "apparatet"."


Det er vel en kombinasjon? Problemet med apparatet i Norge er vel at de ikke har peiling på hva som kreves for å lykkes på den store arenaen. Eller det vet (Bjørnstad/Rohjan) men evner ikke å formidle det.
Svenskene har en kultur rundt golf. Norge trenger å slå gjennom (kanskje KKJ?) og så bite seg fast, lære fort og pøse på. Monkey (10. des 2017 14:01) *  IP
Jeg er sikker på at NGF og hele "apparatet" vet hva som kreves for å lykkes på den store arenaen. Problemet kan være at de ikke lykkes å formidle dette til utøverne.
Mitt poeng er at det for alle som skal bli toppgolfere må ligge et talent i bunnen; en slags medfødt kroppslig og mental feeling for golf. Jeg har ingen tro på rene treningsprodukter. Bjørnstad og Thorp er de talent-eksemplene jeg kommer på i farten. Men også talentene må trene mye, og der stopper det ofte på viljen. Gjest (13. des 2017 13:40) *  IP
Problemet er at man ikke bytter ut apparatet som ikke leverer. Da prøver man tross alt noe nytt samtidig som at man demonstrerer at det er resultater som teller. Syntes for øvrig at man bruker alt for mye penger på støtteapparatet (som ikke fungerer). Utøverne burde heller fått støtte direkte slik at midlene ikke ble administrert bort. Dårlig og inkonsekvent lederskap gjennomsyrer sportslig ledelse. Tage er igjen kastet ut til tross for at han er en av våre tre beste proff golfere. Rart når man tok inn en 40 åring uten nevneverdige resultater (Aronsen) for to år siden. Men de sitter vel i samme bygg som skiforbundet så det er kanskje ikke rart at det fattes mye rare beslutninger.


 Monkey (13. des 2017 15:02) *  IP
Du mener altså er det er NGF som har skylden for at norsk toppgolf er så dårlig? Hva med utøverne selv?


 gjesp (13. des 2017 17:51) *  IP
Jeg tror det er Golfsiden sin feil, fordi de ikke klarer formidle alle gode råd videre til proffene


 Monkey (13. des 2017 22:29) *  IP
Jeg har ikke registrert at det er fremkommet noen gode råd i det hele tatt på Golfsiden, til proffene. Det er en stor svakhet ved alle golfnettsteder. Der er man så ærbødige at man heller holder munn. Det inkluderer debattsidene/kommentarfeltet. For "spilleren vet jo best selv".

Jeg antar at du tenker på meg, når du sier dette. Da har du en merkelapp på meg som er usann. Jeg har aldri uttalt meg om hvordan spillerne skal trene, spille, påpeke svakheter, eller på annen måte innrette spillet for å bli bedre. Det har jeg ikke kompetanse til. Det jeg har uttalt meg om er det jeg mener er gale valg m.h.t. reiser og det med golf-college. Ingen andre tør jo si noe. Gjest (14. des 2017 16:35) *  IP
Monkey,

Vi brukere årlig mange millioner på en sportstlig ledelse som ikke får det til. Jeg syntes pengebruken fordrer resultater og når de uteblir så må man enten kutte pengebruken eller foreta nødvendige justeringer i støtteapparatet. Dersom NGF ikke har skylden eller æren så må man ta konsekvensen av dette å legge ned sportslig apparat. Utøverne får jo sparken rett som det, Tage har fått sparken to ganger. I fotball er man vesentlig flinkere til å stille krav til trenerne. Når ble en i støtteapparatet sparket sis? Det er vel Charlie Westrup det, og han hadde faktisk bra resultater særlig om man tar hensyn til at man på 90 tallet brukte vesentlig mindre penger. God ledelse er utrolig viktig for å skape prestasjonskultur. Monkey (14. des 2017 17:26) *  IP
Golf er ingen lagidrett. Det er i høyeste grad en "ensom" idrett, der utøveren er overlatt til seg selv. Dette gjelder ikke i samme grad for de amerikanske spillerne, som har nærmiljøet sitt i samme land, turnerer i samme land og er del av et slags miljø av amerikanske proffer (selv om jeg ikke gir så mye for det "miljøet").
Norske spillere har det mye vanskeligere på alle områder for å lykkes internasjonalt. Der er det bare den sterkeste som overlever, og da mener jeg psykisk. I tillegg til et medfødt talent for golf, jernvilje, ambisjoner og treningsiver blir det da kanskje en karriere ut av det. Lange reiser - ofte alene - regnskapsføring og savn følger med.
Jeg ser ikke hva NGF kan gjøre for en sånn utøver, annet enn å gi økonomisk støtte. Trenerne deres tror jeg ikke har noe å tilføre. Wilson (14. des 2017 20:22) *  IP
Monkey

Du skrev: "Det jeg har uttalt meg om er det jeg mener er gale valg m.h.t. reiser og det med golf-college. Ingen andre tør jo si noe."

Å jo da, Koll, Boogeyman, Amatør m flere har vel sagt det samme Brede (21. des 2017 13:45) *  IP
Jeg har lenge vært forundret over at da klubbspillere, som ble VM mestere for juniorer noen ganger, stagnerte da de kom under vingene til NGF.
OG
De samme trenerne/coachene er i NGF fremdeles!
I toppfotball hadde de blitt sparket etter noen måneder! trond kracht (21. des 2017 13:46) *  IP
Beklager at jeg ikke har fått svart deg før nå !!
Er desverre bortreist og ringer deg i uke 1 for avlevering.Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72