Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 TV fan - 12. feb 2015 kl. 08:02 *  IP
Takk skal du ha, Elin!

Tiger er ute av golfen igjen på ubestemt tid. Det er over med Tiger. Alt dette er din skyld Elin! Nå kan du sitte der med millionene dine og vite at du har ødelagt tidenes beste golf spiller for alltid.
 Wilson (12. feb 2015 08:06) *  IP
Ikke skyld på Elin. This is caused by the hole in Vonn


 LPB (12. feb 2015 09:28) *  IP
Dette har neppe med hverken Elin eller Vonn å gjøre...var det ikke slik at Tiger gikk på kurs for å lære å begrense appetitten for damer?
Jeg tror han må finne tilbake til seg selv med å ha seg med alle:-) PCS (12. feb 2015 10:48) *  IP

Tror kanskje dette kurset har medført stivere rygg,,, AR (12. feb 2015 10:52) *  IP
Tiger kommer tilbake, som fuglene om våren....

http://www.golfsiden.com/TigerWoodstilbake120215.html tak, oslo (12. feb 2015 10:54) *  IP
Slipp deg løs Tiger! Herje rundt med kvinnfolk og stol på din naturlige sving og eksepsjonelle talent. Det var jo det som funket for deg!
 Henrikfan (12. feb 2015 14:22) *  IP
Bare ikke hør for mye på råd fra Ian Baker-Finch.
Hadde han hørt på sine egne råd, og de hadde virket, så hadde han jo hatt mer enn en sesong i verdenstoppen... AR (12. feb 2015 14:48) *  IP
Kanskje det nettopp er Ian Baker-Finch man skal lytte til. Han har følt problemene på kroppen selv og kjenner dette bedre enn de fleste. Etter å ha fått dette litt på avstand tidsmessig, har han kanskje kommet fram til noe klokt. Jeg vet ikke. Jeg bare tenke meg at en som virkelig har erfaring på området, har noen kloke tanker rundt dette.


 Realist (12. feb 2015 14:50) *  IP
Takk til AR for en god og realistisk artikkel om Tiger. Selv ville jeg ha poengtert det psykiske elementet enda mer. Jeg tror det er der Tigers problemer hovedsakelig ligger.
Selv en gammel vinnerskalle som hans kan få hemninger når det butter imot og presset er stort. Da er det også så fristende å bruke ryggskade som årsak til å trekke seg.

Selv for de erfarne spillerne med mange seire bak seg og som egentlig er "ferdigtrent", vil det psykiske spille en stor rolle. Faktisk mer og mer ettersom man blir eldre.

Mye av golfen sitter i hodet, og det tror (ikke vet) jeg er årsaken til mye av det uventede og veldig vekslende spillet vi ser på de store turneringene. Selv de aller beste med suveren teknikk får nerver. TV fan (12. feb 2015 16:24) *  IP
Jeg har selv vært utro men kjerringa dro ikke tll meg med en jern kølle; den tanna til Tiger som forsvant var ikke pga Vonn...


 Amatour (12. feb 2015 17:07) *  IP
I årskavalkaden for det vi husker fra golfåret 2014 som jeg skrev her på forumet i desember noterte vi at Tiger, Phil og Tutta for første gang gikk et helt år (sesong) uten en eneste seier sammenlagt; karrieren på hell for alle 3 er et relevant spørsmål å stille igjen.


 Realist (12. feb 2015 19:50) *  IP
I sin melding om at han tar en pause på ubestemt tid, nevner ikke Tiger ryggproblemer. Han sier bare at han ikke er i sin beste form.
Det er vel mange golfspillere på hans nivå som kan si det samme om formen; at den ikke er på topp. Men trekker de seg av den grunn? Antagelig spiller de for å komme i bedre form, for turnering og konkurranse er som kjent den beste trening.

Tiger er feig, og sliter med psykiske problemer.
Skulle alle gjøre som ham, så ville det bli tynne startfelt rundt omkring. Men han gjør jo som han vil, og vet best selv (?). gjesp (12. feb 2015 19:55) *  IP
Nok en Hawaii-historie. Kan du ikke lese, Realist???

Fra tigerwoods.com:

"The last two weeks have been very disappointing to me, especially Torrey, because I never want to withdraw. Unfortunately, lately injuries have made that happen too often.

This latest injury is not related to my previous surgery. I am having daily physical therapy and I am feeling better every day.
Right now, I need a lot of work on my game, and to still spend time with the people that are important to me. My play, and scores, are not acceptable for tournament golf. Like I've said, I enter a tournament to compete at the highest level, and when I think I'm ready, I'll be back. Next week I will practice at Medalist and at home getting ready for the rest of the year. I am committed to getting back to the pinnacle of my game. I'd like to play The Honda Classic -- it's a tournament in my hometown and it's important to me -- but I won't be there unless my game is tournament-ready. That's not fair to anyone. I do, however, expect to be playing again very soon.
I want to thank the fans in Phoenix and San Diego. They were amazing. I greatly appreciate everyone's support." Wilson (12. feb 2015 20:06) *  IP
"Tiger er feig."

Realist.

Du er virkelig Patetisk Snedd (12. feb 2015 21:37) *  IP
Beklager, realist, jeg tror ikke en dritt på at du skriver disse tingene seriøst. Jeg tror du tuller med oss. Så forskrudd syn går det ikke an å ha på alt.
Du tror altså at ryggproblemene til tiger sitter i hodet?
Han er vel helt sikkert ikke den eneste spilleren som har tatt en pause for å få orden på kroppen og spillet, men det er ingen andre som får så mye oppmerksomhet når sånt skjer. Henrikfan (12. feb 2015 22:02) *  IP
En kuriositet:

Ikke rart Tiger føler seg gammel og sliter med ryggen.
Han har faktisk en onkel som var født i 1898! Halvbror av hans far, Earl. ALtså 75 år før Tiger. George Jersey Woods. Slå den! Realist (12. feb 2015 22:29) *  IP
Jeg har bare lest om dette på Time (som er min startside) på nettet. Der siteres det fra hva Tiger selv skriver på sin website. Ingenting der om ryggproblemene som årsak til pausen. Journalisten har lest den og siterer fra den, men har åpenbart droppet det han har skrevet om ryggen, og som "gjesp" siterer fra Tigerwoods.com.

Derfor var jeg i god tro.

Jeg har aldri lest Tigers hjemmeside. Wilson (12. feb 2015 23:12) *  IP
Naiv?


 Realist (13. feb 2015 00:27) *  IP
Jeg har googlet "tiger, mental problems", og det kommer opp mye. Det ser ut til at mange i USA mener hans problemer "lies above the neck". Her er utdrag av en artikkel i Golf Today:

"Woods has never been forthcoming with the press or the public. The question is how honest he is with himself. For now he can fall back on injuries as the cause of his poor play, although the message gets muddled based on his recent comments about his back.

''It feels great. It feels fantastic,'' he said in December.

''That's not an issue anymore,'' he said last week in Phoenix.

And then he pulled out after 11 holes at Torrey Pines for what he described as tightness in his lower back. If only he had described it that way. Woods doesn't like to be perceived as a golfer. He wants to be perceived as an athlete, and it shows in his speech.

He warmed up fine on Thursday morning. The fog rolled in, the temperature dropped and his back never loosened up again after standing around. That happens. Instead, he said that ''everything started deactivating again'' and it was frustrating that he couldn't stay ''activated.'' Thankfully, he cleared that up by mentioning it was his ''glutes'' that didn't activate.

For the next two days, ''glute activation'' became a buzz word on the putting green and practice range. Woods became the butt of jokes.

No one wants to see this.

Most disturbing is how easily it has become to withdraw. In his brief interview among a circus atmosphere in the parking lot, no one asked if Woods risked further injury by completing the last six holes (and presumably two putts). Could he not have gutted out the first round and tried to activate his glutes Friday morning? Notah Begay said over the weekend on Golf Channel that a text from Woods indicated it was not a ''major concern.''

One major concern is motivation and, yes, desire."
----------------------------
Ærlige og direkte kommentarer fra eksperter som ikke bare er nesegruse beundrere, men også har realisme. Og som tør å stille de vanskelige spørsmålene.
 No Name (13. feb 2015 07:47) *  IP
Antar du også søkte på artikler angående fysiske problemer, slik at du fikk et totalt vurderingsbilde?


 Realist (13. feb 2015 16:51) *  IP
Det overlater jeg til deg.


 Xo (13. feb 2015 17:38) *  IP
Realist, hvorfor er disse ekspertene troverdige ift. Tiger, samtidig som AR ikke er troverdig i det han skriver om EK? Eller er det slik at så lenge en ekspert er kritisk, nedsettende, osv. Så er de troverdige, men en ekspert som skriver noe positivt automatisk er urealistisk? Bare lurer.


 007 (13. feb 2015 18:36) *  IP
Sjikanøs trådstart ..


 Realist (13. feb 2015 19:37) *  IP
EK-saken har ikke noe med dette å gjøre.
Jeg har tvert imot gitt AR ros for en god artikkel om Tiger.

Jeg har bare skrevet at disse ekspertenes syn sammenfaller med mitt, that`s all. Dersom noen synes at de ikke er troverdige, så får de jo bare hevde det. Jeg tror - uten å vite det -at det som jeg siterer ovenfor er omtrent det AR mener. Men jeg kan jo ta feil.

Det gjennomgående synet da jeg googlet dette var at "tigers problem lies above the neck". gjesp (13. feb 2015 20:01) *  IP
Du får 10 ganger så mange treff om du googler "tigers back problems".

Som du roper i skogen får du svar. Realist (13. feb 2015 20:41) *  IP
Godt sagt!
Da spørs det bare hva man tror på; er Tigers ryggproblemer et psykosomatisk case, faker han, eller er det utelukkende et fysisk problem for ham?

Som det siterte avsnittet: "Det er bekymringsfullt at det er så lett å trekke seg". Ingen norske kommentatorer har nevnt dette som et problem. Er artikkelforfatteren helt på jordet eller er han en fiende av Tiger?

Rory trakk seg for et par år siden p.g.a. en vond tann. Det ble senere verifisert at det var en unnskyldning for dårlig form. Kan noe lignende tenkes for Tiger nå, eller er det helt utelukket? TV fan (13. feb 2015 23:29) *  IP
Mitt råd til Tiger er å ta en Rory; Trekk deg ut av Lindsey, slutt med å være eneste brun fargede personen tilstede på skirenn i Italia og andre steder, dropp bio mekanikk svingen med den nye trener'n du har plukket og se på svingen du hadde under Butch perioden!


 Realist (17. feb 2015 20:21) *  IP
Igjen må jeg få gratulere AR med en oppsiktsvekkende god artikkel om Tiger, selv om den ikke er suget av eget bryst.
Som om jeg skulle ha sagt det selv, og det sa jeg jo også i diskusjonen om trenerbytte. Realist (22. feb 2015 20:02) *  IP
Sakset fra Golfsidens artikkel, der Nicklaus uttaler dette om Tiger:
"Tiger's struggling, I don't think there's any question about that. We all know that, he knows that," Nicklaus said Friday on "Morning Drive." "I think he's struggling more between his ears than he is any place else." digger (22. feb 2015 21:09) *  IP
Mellomørebetennelse?


 Amatour (23. feb 2015 22:23) *  IP
Siste utspillet fra Butch Harmon idag er at han er villig å gi Tiger en protime (men bare hvis Tiger ringer først); Butch avviste jo dette tilbudet for noen uker siden da Tigers siste coach ble annonsert men har nå tydeligvis snudd på dette. Butch sier videre han ikke har peiling på biomekanikk - seriøst ment.. Som er det Tiger får gjennomgå nå som han jobber med sin 5 svingendring i karrieren. De fleste av oss her på forumet kan skrive under på at det er vanskelig å endre svingen og få det til umiddelbart på banen like etterpå. Men, som trådstarter antyder, denne mellomørebetennelsen stammer helt tilbake til thanksgiving 2009.


 Henrikfan (24. feb 2015 04:59) *  IP
Elementært. Golf sitter mellom ørene. Å være gift med Elin sitter mellom ørene. Fremdeles? Å være sammen med Lindsay Vonn er det medisin mot mellomørebetennelse? Kan føre til løse tenner om det ikke medisineres? barce (24. feb 2015 07:31) *  IP
se på tutta.. toppidrett og kjæreste går ikke alltid like bra..


 Wilson (24. feb 2015 07:49) *  IP
Aftenposten har litt om dette i dag.
Skiløpere som finner kjæreste i egne rekker. barce (24. feb 2015 07:55) *  IP
tror det er lettere i egne rekker enn andre rekker..


 gjesp (24. feb 2015 08:13) *  IP
Kanskje Tiger burde saksøke legene da? Om de har operert knær og rygg flere ganger, når problemene egentlig satt mellom ørene?


 Wilson (24. feb 2015 09:54) *  IP
gjesp
he he, bra poeng

barce
Helt sikkert. Bare å se til oss vanlige dødelige. De som har koner som spiller golf får lov til å spille mer enn de som ikke har.Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72